15-08-2015، 0:39
(15-08-2015، 0:09)sevda0 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ممنون بابت گوشزد .. اون تنها یک اشتباه بود جناب مدتیه که با گوشی میام و اصلا این ها مهم نیست ..
جناب باسواد خوندی مطلب رو آیا؟؟ نیم خط راجب شاهکار علمای دینتون هم مینوشتین تا شاید از این طریق سوادتان را به رخمان می کشیدید !!
پیرو ایینی هستی که خداش رو ستارالعیوب میبینه و این نوع برخوردته ؟؟؟!!!! من ادعای علامه دهر بودم ندارم مانند جنابتان
إ إ شما چطور به خودت اجازه میدی اسلام سنیز خطابم کنی؟! !!! (الان این حق رو دارم که بگم تربیت شده ی همون مکتبی ) چرا وقتی پاسخی در برابر پرسشی که ازتون میشه ندارید بدین شکل جبهه میگیرین؟؟!!!
این بابا که من حرفش رو گذاشتم که از خودتونه! این نویسنده ی ایرادگیر حتی یک خط راجبش ننوشته که بعد متهم به این نشخ که دیدگاه خودسو وارد کرده!!!
هعی ..بخث با نادان نمودن شیوه ی استاد نیست ?? :cool:
بگذریم ...
اظ موزوع بحس خارج نشیم .. دوستان لتف کنیت ادامه ندیت?? :am4: :cool: :cool:
برای خود من اون قسمت که به مباحث روانشناسی اشاره شده جالب بود جدا .. از کجا و رو چه حسابی این حرفو زده.. آیا برای صحبت این لازم نیست که در اون زمینه حداقل هایی رو بدونه ؟؟ بک پیشوا در تمامی مباحث خبره هست؟
اصلا غیرت معنایی جز حسادت و رشک داره ؟؟ چرا تا به این حد باید زن و مرد ازهم فاصله داشته باشند ؟؟؟ چرا نمی پذیریم که دختر و پسر مکمل هم اند نه مخالف!
و دیگر این که چرا تمامی و یا اکثر احکام در این رابطه اند ؟
چرا بیشترین توجه روی این قسمته ؟! و و و
(14-08-2015، 20:18)romia نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
!!!!!!!!!!
1- وجه تفاوت احکام بعضی دوستان با داعش چیست؟
2- چرا غیرت در برخی از آقایان به مسائل جنسی ختم میشود و بس؟!
3- چرا دین با دست گرفتن بر باد میرود؟!
4- آیا جمود فکری در شیعه علی (ع) تا این اندازه رشد کرده؟!
5- ایشان با چه عدله عقلی نه برداشت احساسی خود از دین به این نتیجه رسیده اند که زن و شوهر نباید دست هم را بگیرند؟
6- آیا پیامبر هم با همسر خود مانند یک انسان درجه 2 برخورد میکرد؟!
7- آیا حضرت علی (ع) هیچگاه با همسر خود بیرون نرفته و اگر میرفتند از هم فاصله میگرفتند؟!
و دست آخر اینکه بنطر میآید بزرگترین خطر برای مردان خدا دوست گرفتار شدن در باطل جمود فکری است
و اما!
بدون که ادعایی نکردم که حالا توش بمونم!
بدون که اسلام از ابوجهل ضربه نخورد!
بلکه از ابوهریره ها و مغیره ها و کعب الأحبار ها ضربه خورد!
حضرت محمد میگن عالم لا ابالی کمر منو شکست
خوارج هم اسم اسلام داشتن هم جای مهر رو پیشونی!
پس بدون که جواب هر کس معیار و ملاک نیست
من حرفشو تأیید نمیکنم ولی رد نمیکنم
چیزی رو آوردی که وسط حرفشه
باید دید اصلأ چه سوالی ازش شده
اصلأ موضوع بحث چی بوده...
فاصله حق تا باطل چهاره انگشته
فاصله بین چشم و گوش
حق اونه بگی دیدم
باطل اونه بگی شنیدم
هرچند گفتن این حرفا به شما با سابقه درخشانتون در امر حق و باطل و گزینش اون حرف زدن با دیواره
مثل این میمونه از پراید انتظار سرعت بالا داشته باشی!
و اما
سابقه ات رو در امر فمنیسم و آوردن منطق و دادن سپاس به افرادی مثل لوسیفر دیدم که گفتم اسلام ستیز(دروغ میگم؟)
هرکی عمامه سرش بود اسم عالم روش نذار
گفتی خدا ستار العیوبه
بله!
ولی سوال دارم
کی بود به لوسیفر سپاس میداد و سپاس ازش میگرفت؟
کی بود هم قدم باهاش گام بر میداشت؟
حکایت کسی رو داری که تو جبهه جنگ در حال جنگه
یه تیر میخوره فریاد میزنه میگه مگه من تو این جبهه بودم که زدی؟؟
خواهر من
هرکس دیگه ای هم باشه تو جبهه و عقیده شما تردید میکنه...
تحقیر من فقط برای برائت از مشرکینه
دوستی با دوستان خدا
دشمنی با دشمنان خدا
من طبع روحم در عین خشونتی که دارم بسیار لطیفه...
فراموش که نکردید اون اوایل اومده بودید رفتارم با شما چقدر لطیف بود...
افسوس