(05-03-2013، 12:25)amir1.1.7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
همین که واقعا 1 نفر اصولشو حفظ میکنه واقعا جای تبریک داره
ذر رابطه من و تو هم ما تو مملکت خودمون انقدر بدی و دروغ دیدیم که اگه اینا هم دروغی بگن انقدر بزرگ نیست
(04-03-2013، 23:15){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خب ميگم كم منوتو نگاه ميكنم و فقط يك مقدارش رو ديدم
واقعا هیچکس با اسلام واقعی مشگل نداره
همین چند روز قبل 1 از سران کشور گفت سلامتی رو خدا میده مریضیو خدا میده گرونی هم خدا داده این حرفو آخه انسان سالم میزنهههههههههههههههههه
پسرم من يك چيزايي ميدونم كه اگه ميفهميدي ديگه از هيچ كدوم از سران كشور دفاع نميكردي
بعد هم منظورم رو از اون امضام نفهميدي مشكل من نيست مشكل تويه
(05-03-2013، 13:39)راهبند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(10-02-2013، 22:09)reina نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
به این می گن مسلمون واقعی بقیه خانوما یاد بگیرن
یه خاطره می نالم جای دوری نمی ره
توی هواپیما در مسیر ترکیه بودیم خلیان نالید که الان از مرضض ایران خارج و به آسمان ترکیه رسیدیم دیدم فضا عوض شد بوی سکس همه جا پیچیده بود همه خانوما یک لباسهایی پوشیده بودن ک صد رحمت به خارج کشور
یه زن مسلمون واقعی نمیره جلوی دوربینی که کل دنیا دارن اون شبکه رو نگاه میکنن آواز نمیخونه
عزيزم شما ايه اي بيار كه گفته باشه زن مسلمون نبايد اواز بخونه