اخطار‌های زیر رخ داد:
Warning [2] count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable - Line: 865 - File: showthread.php PHP 7.4.33 (Linux)
File Line Function
/showthread.php 865 errorHandler->error

امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ماجرای این دختر با حجاب در آکادمی موسیقی من و تو!

Rainbow 
چندی است که برنامه «آکادمی موسیقی» در شبکه انگلیسی من و تو آغاز شده است، اگرچه روند انتخاب شرکت کنندگان در برنامه مذکور حتی در سری قبل مورد اشکال بینندگان بود اما در سری جدید مسئولان شبکه با انتخاب دختر محجبه ای که گمان نمی رفت او را برای شرکت در آکادمی برگزینند تعجب همگان را برانگیخت.قدم های آرام شبکه من و تو برای تغییر ذائقه و سبک زندگی با انتخاب دختر محجبه شنیده می شود، این شبکه با وجود آنکه بر نحوه پوشش و ... سایر شرکت کنندگان تاکید دارد اما در مورد دختر محجبه هیچ واکنشی نشان نداده و طوری وانمود می کند که شرکت یک زن با پوشش اسلامی در برنامه های موسیقی اشکالی ندارد،

از سوی دیگر علیه حکومت دینی (نظام ج.ا.ا) اقدام به پخش برنامه و مستند کرده و حتی در بخش خبری خود اخباری را واگویه می کند که از سایر شبکه های ضدانقلاب پخش می شود. تقابل آشکار من وتو با دین اسلام در برنامه های گوناگون آن بر کسی پوشیده نیست اما اینکه چرا شبکه من وتو و دست اندرکاران آن دختر مسلمان را برای خوانندگی انتخاب کرده و مخارج ناشی از انتخاب این فرد را متقبل می شوند سوالی است که نه مسئولان انگلیسی من وتو بلکه مخاطبان باید از خود پرسش کنند.
پاسخ
 سپاس شده توسط pink devil ، 1378alireza ، Elahe.2013 ، رندی ارتون ، Mason ، R.t.R.d ، 000sara ، mohammad1800i ، گل پری ، ICe Angele ، ☺شهرزاد☺ ، T A R A ، bi kas ، ERFAN.1 ، killer angels ، هیوا1 ، ღSηow Princessღ ، M.A.A.7.7 ، mohammad12 ، bahare_021 ، azary ، مهوش ، ★MoRpHeUsS★ ، Anahita.N ، ALA ، اتنا 00 ، تیتانیوم ، ƝeGaЯ ، elnaz-s ، StRaNgEr ، ...asall... ، satanic.skyscraper ، farasoo2013 ، tanha naro ، ♠▒DERAGON▒♠ ، lady snow white ، parisa16 ، hamidshahvali ، SHAYESTEH2013 ، @hasti@ ، ~JaSmIn~ ، šhεïdα ، * Exceptional girl * ، خانوم دکتر ، zahrabavandpour ، ~Mahnaz~ ، αѕтer ، Avril. ، NeginNg ، حقوقدان انجمن ، عطرینا ، tawnygirl ، یاسی@_@ ، mahali ، مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב
آگهی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
ماجرای این دختر با حجاب در آکادمی موسیقی من و تو! - ~ ʀσᴢнɪηα ~ - 05-02-2013، 13:26

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  نامه ی یک دختر کم توقع
  وقتی یه دختر گریه میکنه ..
  متن های فوق العاده زیبا در مورد دختر
Star دختر بود یعنی...........!
  مسابقه بین دختر ها و پسر ها ببینیم کی باهوش تره؟
  به نظرتون پسر خیانت کرده یا دختر
  راز جذب شدن دختر ها به پسر های سوسول و ......!!!!؟؟؟حتما بخونین.
  دوست دختر چیست؟(طنز)
Lightbulb شما جای این دختر باشین...؟؟
  یک سنت غلط جان هستی دختر 11 ساله را گرفت + عکس

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان