04-08-2020، 19:37
#prt23
رهام هنوز روی مبل خواب بود
اخی چه ناز خوابیده؟!
ماهور! باز داری خل میشی به اون چیکار داری!
رفتم تو اشپزخونه وسایل صبحانه روی میز بود مشغول خوردن شدم......
چند دقیقه بعد صدای زنگ گوشی رهام میومد....... ای خدا این که هنوز خوابه! رفتم سمتش گوشیش رو میز کنارش بود و داشت خودشو میکشت
گوشیو از رو میز برداشتم...... به اسمش که نگاه کردم شاخ دراوردم.......نوشته بود "لیدا"
لیدا دیگه کیه! نکنه همون دختر دایی یا دوس دخترشه که با پرهام درباره ش حرف میزد!
دلم میخواست جواب بدم و بپرسم کیه و چیکار داره اما خب عقلم نمیذاشت بی اجازه جواب بدم
دستمو گذاشتم رو شونه رهام و یکم تکونش دادم....
-رهام...... رهام.....گوشیت زنگ میخوره........هی رهام!
خواب بود چه خوابی بیدار نمیشد که البته منم دلم نمیومد سرش جیغ و داد کنم تا بیدار بشه
زنگ گوشیش قطع شد و منم بیخیالش شدم برگشتم تو اشپزخونه و مشغول غذا پختن شدم میخواستم ماکارونی بپزم
اخه ممکن بود ارش بیاد اگه ارش نمیومد یه غذای دیگه میذاشتم! اوف چقدر ارش بیخوده البته واسه من!
درگیر کار خودم بودم که دوباره گوشی رهام زنگ خورد این دفعه خودمو زدم به بیخالی و خودمو با اشپزی سرگرم کردم...
رهام هنوز روی مبل خواب بود
اخی چه ناز خوابیده؟!
ماهور! باز داری خل میشی به اون چیکار داری!
رفتم تو اشپزخونه وسایل صبحانه روی میز بود مشغول خوردن شدم......
چند دقیقه بعد صدای زنگ گوشی رهام میومد....... ای خدا این که هنوز خوابه! رفتم سمتش گوشیش رو میز کنارش بود و داشت خودشو میکشت
گوشیو از رو میز برداشتم...... به اسمش که نگاه کردم شاخ دراوردم.......نوشته بود "لیدا"
لیدا دیگه کیه! نکنه همون دختر دایی یا دوس دخترشه که با پرهام درباره ش حرف میزد!
دلم میخواست جواب بدم و بپرسم کیه و چیکار داره اما خب عقلم نمیذاشت بی اجازه جواب بدم
دستمو گذاشتم رو شونه رهام و یکم تکونش دادم....
-رهام...... رهام.....گوشیت زنگ میخوره........هی رهام!
خواب بود چه خوابی بیدار نمیشد که البته منم دلم نمیومد سرش جیغ و داد کنم تا بیدار بشه
زنگ گوشیش قطع شد و منم بیخیالش شدم برگشتم تو اشپزخونه و مشغول غذا پختن شدم میخواستم ماکارونی بپزم
اخه ممکن بود ارش بیاد اگه ارش نمیومد یه غذای دیگه میذاشتم! اوف چقدر ارش بیخوده البته واسه من!
درگیر کار خودم بودم که دوباره گوشی رهام زنگ خورد این دفعه خودمو زدم به بیخالی و خودمو با اشپزی سرگرم کردم...