10-03-2017، 18:08
(آخرین ویرایش در این ارسال: 10-03-2017، 18:20، توسط я_яσσнσʟαмıмı.)
(14-08-2016، 16:24)mousavi13881 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام دوستااااااااان....نفس تون اومددددددد
اممممم...چی می خواستم بگم؟!!
آهااااااااا
من می تونم در کمترین مدت و به صورت رایگان برای رمان ها و داستان های نویسندگان محترم جلد طراحی کنم. اگه شما هم جز همون دسته هستید در زیر همین پست اطلاعات زیر را ارسال کنید تا من در کمترین مدت جلد رو تحویل تون بدم.
۱-نام رمان
۲-نام نویسنده
۳- یه خلاصه کوچیک از داستان تون
دوست تون دارم....بوس بوس
سلام دوست عزیز راستش متنتو دیدم گفتم ببینم میتونی برای من یه جلد طراحی کنی عزیزم؟؟؟؟
اسم رمان: قیمت عاشقی
به قلم: я_яσσнσʟαмını
خلاصه:داستان درمورد شش شخصیت متفاوته، دو پدر که برای سعادت خاطر فرزندان خود دست به هرکاری میزنند و دو پسر و دو دختر متفاوت که طی یک اتفاق باهم آشنا میشن. از قضا یکی از پسر ها و یکی از دخترها فرزند اون دومرد هستن که خیلی ثروتمند وپراز تجملاتن، پسر ثروتمند عاشق دختر فقیر و پرورشگاهی که همون دوست دختر پولدار هستش میشه و دختر ثروتمندم عاشق دوست پسرپولداره که فقیر و بی کس و کاره میشه،رابطشون تا یه جایی پیش میره تا اینکه پدرای پسر و دختر پولدار متوجه رابطشون میشن و برای بهم زدن رابطشون دست به هرکاری میزنن و حتی به لطمه زدن به جون پسر و دختر فقیر میشن ....{ اووووف بخوام خلاصشو بگم خودش یه پا رمان میشه،فکر کنم تا همین جا متوجه موضوعش شده باشی. دراصل قیمتی که رو عشقشون گذاشته میشه در اولویته پس قربون دستت جلد باید تو همین مایه ها باشه منتظرم گلم