14-02-2016، 10:33
تا اینکه تبلتو بهم دادن و من رفتم به حسین پی ام دادم بیاد کلش...
حسین داشت ازم سوء استفاده میکردو من بدون اینکه بفهمم بهش عکس برهنه میدادم.هرکاری میگفت میکردم و فکر میکردم عاشقمه.
خلاصه ی پنجشنبه که حسین بحث س*س چت و باز کرد و داشت باز خرم میکرد که بهش عکس برهنه فلان جور بدم و من همش مخالفت میکردم بابام یهو وارد خونه شد منم هول کردم اول تبلتو انداختم و رفتم بابامو بغل کردم اما مث اینکه فهمید خودمو از بغلش پرت کرد
+چه غلطی میکردی پدر سگ..
-هیچی بابا بخدا.
+ای عوضی من ترو میشناسم..
رفت سمت تبلت و تمام چتارو خوند.منم گرفت زیر مشت و لگد.حسابی میزد به سر صورت.
+شوهر میخوای آره؟!شوهر میخوای پدرسگ..
-نه نه ب..ا..ب..ا بخدا فقط میخواستم ازش انتقام بگیرم ..بخدا
+خفه شو ..من خرم نه؟میخوای انتقام بگیری پدرسگ..
یدونه تو صورتم..پای چشمم..اینقد زد تا دستشوییم گرفت(گلاب به روتون)
-بابا دسشویی دارم.
+گمشو برو گمشو شوهر میخوای اره..
+در دسشوییو باز بزار..
و من در دسشوییو بستم.
تبلتو گرفت..
سه ماه بعد تبلتو دادن.
من اونموقع با تلگرام مامانم میومدم تلگرام و اونجا از عکس پروفایل حسین برداشتم و با فتو گرید گذوشتم بغل عکس خودم سیو کردمو برای دوستم فرستادم.اما از اونجایی که خیلی تو رویاهامم به دوستم گفتم حسین گذوشته کنارهم.هه!
شهریور تولد مامانم بابام براش ی گوشی گرفت و اون تلگرامو نصب کرد.چن وقت بعد بابام چتارو خونده بود و ی روز صب با دادو بیداد بیدار شدم.چشامو باز کردم مامانم بالا سرم بود.
+تو چه غلطی کرده باز؟این چیه هان؟
-مامان بخدا..هیچی.
+گمشو گمشو تو ادم نمیشی.
از خواب بلند شدم خیلی خسته بودم خسته از این زندگی.رفتم حموم همون اول تیغو کشیدم رو رگ هام چند قطره خون اومد اونموقع جرئت نداشتم زیاد بکشم خون دیدمو حالم بد شد بدنم سرد شد.مامان اومد در زد.
+باز کن.
+باز کن با توام.
درو شکوند و اومد تو با کمربند افتاد به جونم تا میخوردم زدم.
بعدش تبلتو بهم داد..ترسیده بود اولین باری بود که اونجوری خواستم برم.
من تا قبل عملم(عمل کیست)با حسین ادامه دادمو بعد بیمارستان دیگه رابطمون یکی دوماه قطع شد..
تو اینستا دنبال کسی میگشتم از جنس خودم(مونث) تا بتونم باهاش نیازمو براورده کنم رفتم تو پیجای*** و چن تا کامنت گذوشتم.
خیلیا دایرکت دادن و من هرکی پسر بود ریجکت میکردم تا اینکه سه تا دختر و ی پسر باهم دایرکت دادن و من همه رو یکجا اکسپت کردم.
پسره رو اول دیدم.اسمش سبحان بود*
حسین داشت ازم سوء استفاده میکردو من بدون اینکه بفهمم بهش عکس برهنه میدادم.هرکاری میگفت میکردم و فکر میکردم عاشقمه.
خلاصه ی پنجشنبه که حسین بحث س*س چت و باز کرد و داشت باز خرم میکرد که بهش عکس برهنه فلان جور بدم و من همش مخالفت میکردم بابام یهو وارد خونه شد منم هول کردم اول تبلتو انداختم و رفتم بابامو بغل کردم اما مث اینکه فهمید خودمو از بغلش پرت کرد
+چه غلطی میکردی پدر سگ..
-هیچی بابا بخدا.
+ای عوضی من ترو میشناسم..
رفت سمت تبلت و تمام چتارو خوند.منم گرفت زیر مشت و لگد.حسابی میزد به سر صورت.
+شوهر میخوای آره؟!شوهر میخوای پدرسگ..
-نه نه ب..ا..ب..ا بخدا فقط میخواستم ازش انتقام بگیرم ..بخدا
+خفه شو ..من خرم نه؟میخوای انتقام بگیری پدرسگ..
یدونه تو صورتم..پای چشمم..اینقد زد تا دستشوییم گرفت(گلاب به روتون)
-بابا دسشویی دارم.
+گمشو برو گمشو شوهر میخوای اره..
+در دسشوییو باز بزار..
و من در دسشوییو بستم.
تبلتو گرفت..
سه ماه بعد تبلتو دادن.
من اونموقع با تلگرام مامانم میومدم تلگرام و اونجا از عکس پروفایل حسین برداشتم و با فتو گرید گذوشتم بغل عکس خودم سیو کردمو برای دوستم فرستادم.اما از اونجایی که خیلی تو رویاهامم به دوستم گفتم حسین گذوشته کنارهم.هه!
شهریور تولد مامانم بابام براش ی گوشی گرفت و اون تلگرامو نصب کرد.چن وقت بعد بابام چتارو خونده بود و ی روز صب با دادو بیداد بیدار شدم.چشامو باز کردم مامانم بالا سرم بود.
+تو چه غلطی کرده باز؟این چیه هان؟
-مامان بخدا..هیچی.
+گمشو گمشو تو ادم نمیشی.
از خواب بلند شدم خیلی خسته بودم خسته از این زندگی.رفتم حموم همون اول تیغو کشیدم رو رگ هام چند قطره خون اومد اونموقع جرئت نداشتم زیاد بکشم خون دیدمو حالم بد شد بدنم سرد شد.مامان اومد در زد.
+باز کن.
+باز کن با توام.
درو شکوند و اومد تو با کمربند افتاد به جونم تا میخوردم زدم.
بعدش تبلتو بهم داد..ترسیده بود اولین باری بود که اونجوری خواستم برم.
من تا قبل عملم(عمل کیست)با حسین ادامه دادمو بعد بیمارستان دیگه رابطمون یکی دوماه قطع شد..
تو اینستا دنبال کسی میگشتم از جنس خودم(مونث) تا بتونم باهاش نیازمو براورده کنم رفتم تو پیجای*** و چن تا کامنت گذوشتم.
خیلیا دایرکت دادن و من هرکی پسر بود ریجکت میکردم تا اینکه سه تا دختر و ی پسر باهم دایرکت دادن و من همه رو یکجا اکسپت کردم.
پسره رو اول دیدم.اسمش سبحان بود*