15-08-2015، 11:35
(آخرین ویرایش در این ارسال: 15-08-2015، 12:02، توسط FARID.SHOMPET.)
نقل قول: 1)افراطی خوندن تفکرات من بدون آوردن دلیلشما افراط گرا هستی چون تفکرات بنده و امثال بنده رو که کتاب های روز رو می خونن که اغلب ماله متفکرین غربی هستن طبیعتا رو غرب گرا و خودباخته و این جور چیز ها خاطاب میکنی
صرفأ چسبوندیش به من(مغالطه مسموم کردن سر چشمه که قسمت بعد حرفات مغالطه ی مصادره به مطلوب هم انجام دادی)
دوم اینکه شما چشمت و گوشت رو بر کتاب ها و افکار دیگه بستی
سوم شما مقدس پنداری و تعصب داری
چهارم شما فقط یک کتاب منطق دوران دبیرستان رو خوندی و با این یک ذره اطلاعات سعی میکنی بگی حرف دیگران منطقی نیست درحالی که اصلا دقت نمی کنی به این موضوع که کارت مغالطه هست و افرادی که مثه بنده مطالعه دارن خود به خود به خاطر دانسته هاشون ذهنشون قوانین منطق رو رعایت میکنه
نقل قول: 2)خودت رو ناسیونالیسم خوندی!شما و امثال شما اصلا نمی دونید ملی گرایی چی هست! بنده ایرانی و ایران رو مقدم بر افکار دینی و شخصی خودم می دونم. به این میگن روش درسته ناسیونالیست بودن.
حرفای من افراطه یا ناسیونالیست ها
حرفی زدی و الان هر چی بگم ردش میکنی
نقل قول:دیدی میگم نمی دونی ینی ملی گرایی ینی چی! زیاد تلویزیون نگاه میکنی و کتاب های درسی رو میخونی!فکر من که حول وحدت میگیره(نه فرقه گرایی)برتره یا حرف ناسیونالیست های امثال شما؟
نقل قول: تو مگه همون نیستی راجع فرهنگ بد ما حرف میزنی و موضوعات ایران باستان و زردشتی میزنی؟جان؟ من تاپیک ایران باستان و زردشت فقط توی این 5 سال اخیر که فلشخور بودم حدود 5 تا زدم! در دو سال اخیر هیچ تاپیکی در این مورد نزدم! شما تهمت ناسیونالیست افراطی به من زدی الان!
افسوس
که الان زیر همه چیز میزنی و عقیده اصلیت رو راجع ملیت گرایی یه جور دیگه تفسیر میکنی(نه چیزی که هست و میبینیم مثل امثال آرش خان)
اصلا بحث کردن با شما فایده نداره انگار! انتظار نداشته باش پست بدیت رو پاسخ بدم!
نقل قول:هیتلر ناسیونال سوسیالیست بود! این چه ربطی به ملی گرایی ایرانی داری؟ عرب و ترک و کرد و فارس همه ایرانی هستن!هیتلر میلیون ها نفر رو کشت به اسم وطن و قومیت(ناسیونالیسم)
ملت = مجموعه ای از افراد و اقوام که دارای تاریخ و فرهنگ مشترک هستن (تجربه ی تاریخی مشترکی دارند)