04-12-2014، 0:27
(04-12-2014، 0:15){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.دروغ میگه مث آدمیزاد
عزیزم.ما ماهواره داریم.خوبشم داریم.تمام شبکه های جم و بی بی سی و منوتو و نمیدونم هرچیزی که فکرکنی برای عامل استکباره رو داخل ماهواره داریم.ولی من اصلا علاقه ای بهش ندارم.فقط سالی یک بار میرم اخباره مهمش رو گوش میکنم.خودم به هم به شخصه هیچ اعتقادی به بچه ندارم.اصلا بچه دوست ندارم.ولی عاشقه سگم.زندگی با سگ هارو به زندگی با انسان ها ترجیح میدم.چون از خیلی لحاظ از همه ی انسان ها برترن.حالا من همچین علاقه ی تند و تیزی دارم.ماهواره هم نمیبینم.قدرت های استکبار هم روم تاثیر نذاشته.ولی علاقه به سگ دارم.
من خودم به شخصه تو این این موقعیت هیچ غلطی نمیتونم بکنم.چه برسه بخوام ازدواج کنم و بچه دار شم.یک خونه ی الان متری 2 تومنه.خوراک و وسایل خونه هم روز به روز داره گرون تر میشه.یک عروسیه ساده و یک خونه تو پایین شهر و وسایل فوق العاده ساده بخوای تهیه بکنی حداااااااااقل 100ملیون خرجش میشه.حالا به جایه این که برم 100 ملیون بدم میرم یک سگه 100هزارتومنی میخرم.
صبح تا شب پای ماهواره ست
مردک با 100 هزار تومن جوجه رنگی هم بهت نمیدن چه برسه به سگ
تو با این بودجه ت برو سگ ولگرد بیار بزرگ کن