واسه تو ســگ بـــازی افـــتـــخـــار داره؟ - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40) +--- انجمن: مذهبی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=41) +--- موضوع: واسه تو ســگ بـــازی افـــتـــخـــار داره؟ (/showthread.php?tid=188511) |
واسه تو ســگ بـــازی افـــتـــخـــار داره؟ - خخخخ - 29-10-2014 واسه تو ســگ بـــازی افـــتـــخـــار داره؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. یـکــی از خـصــلــت هـــای یــزیــد بـــن مــعــاویــــه سگ بازی و تماشای نبرد سگ ها و کبوتر بازی و تماشای بازی کبوتران نر و ماده و زنان خواننده و نوازنده و انواع و اقسام بازی ها بود جمعیت ایران رو به کاهشه یعنی طوری داریم پیش میریم که در آینده ای نزدیک به خاطر تک فرزندی دیگه نسل عمّه، عمو، دایی و خاله داره منقرض میشه آخه دشمنان بنیان خانواده قصد دارن خانواده رو مشغول کارهای دیگه ای کنن و بنیاد خانواده رو از هم بپاشونن و می خوان سگ بازی رو در خانواده ها ایجاد کنن و در خیلی از جاها دیده شده دارن حضور سگ در خانواده بجای فرزند رو سنت می کنن وقـتــی بـــچـــه آوردن عـــار مــیـــشــه و ســـگ بـــازی افـــتـــخــــار...! من اُمُّل بودن رو ترجیح میدم به این تمدّن ننگین [b]خلاصه اینکه نجاست سگ یکی از مسائل قطعی اسلام است در قرآن اشاره ای به این مسئله نشده است اما در روایات صریحاً بیان شده است [/b] امام صادق (ع) فرمود نماز مگذار در خانه ای که در آن سگ است مگر اینکه سگ صید باشد و دری برویش بسته شود در این صورت اشکالی ندارد همانا ملائکه بر خانه ای که در آن سگ است وارد نمی شوند RE: واسه تو ســگ بـــازی افـــتـــخـــار داره؟ - ♥♥ONLY-DADDy♥♥ - 03-11-2014 نه افتخار ! ولی دوشون دارم سگارومیگم ! RE: واسه تو ســگ بـــازی افـــتـــخـــار داره؟ - hanie directioner - 04-11-2014 من هاپو دارم ولی ته حیاط نگهش میدارم نمیذارم بیاد توی خونه RE: واسه تو ســگ بـــازی افـــتـــخـــار داره؟ - اونی - 04-11-2014 سلام دوستم دقیقأ همین طوره، توی یکی از آشناهای ما همین هست بچه دیگه نمیخواد. RE: واسه تو ســگ بـــازی افـــتـــخـــار داره؟ - しíþ ßしâçk - 04-11-2014 سگ خیلی دوس دارم^_^ ولی تو خونه نمیارم:| RE: واسه تو ســگ بـــازی افـــتـــخـــار داره؟ - [χσℓσνєѕтєя] - 01-12-2014 خیلی زشته چجوری سگ نگه می دارم RE: واسه تو ســگ بـــازی افـــتـــخـــار داره؟ - Nυмв - 01-12-2014 خو همین سگآی مثلا نجس.. میدونین جون چندتا انسآنو نجآت دآدن ؟ از کمیته امدادم بیشتر هه (: همین سگآ خیلی جآهآ از مآ مثلا آدمآم آدم ترن|: هر چی بآشن.-. افریده خدآ که هسدن ؟ روح خدآ که توشون هس|: RE: واسه تو ســگ بـــازی افـــتـــخـــار داره؟ - ИĪИĴΛ ИĪƓĤƬ☛ - 01-12-2014 سگ نجست است نگه داشتن سگ در خانه به غیر از نگهبانی حرام است و گناه دارد RE: واسه تو ســگ بـــازی افـــتـــخـــار داره؟ - سرباز خدا - 01-12-2014 تشکر از تاپیک من نمیدونم چرا کلا خیلی خوشحالم که متمدن نیستم احساس شادی فراوانی میکنم! RE: واسه تو ســگ بـــازی افـــتـــخـــار داره؟ - خخخخ - 01-12-2014 (01-12-2014، 12:45)( |:* nUmb ) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.امام علی میگه: در نگهداری سگ خیری نیست، مگر در سگ شکاری برای نگهبانی و سگ همراه گله گوسفندان. حرفت درسته ولی اینجا منظور نگه داشتن سگ تو خونست ^_^ |