03-12-2014، 13:48
(02-12-2014، 17:51)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.شما چرا جوش میزنی خواهر من...
(01-12-2014، 19:05)پرنیان☻♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.زور چی چی رو میزنی آبجی؟:|
(01-12-2014، 16:06)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.به نظر شما یه سگ میتونه جای بچه ادمو بگیره؟
هیچ کس واسه هیچ فرد دیگه ای نمیتونه تعیین کنه که چند تا بچه بدنیا بیاره
یا بجای بچه سگ نگهداری کنه!
+نسل عمو وخاله از بین بره هم که به خود خانواده مربوطه که آیا بچشون فامیل میخواد یا نه ،وخیلی وختا هس که بود و نبودشون در یه حدهــ (:
++الان که جمعیت ایران اینقدره وضع اجتماع و اقتصاد اینه وای به حال روزی که جمعیت زیادترم بشه!
سگ خیلی خوبه برای نگهبانی اما نمیتونه جای بچتو بگیره جای مادرتو بگیره نمیتونه
رسانه ها ماهواره ها دارن یه کاری میکنن که مردم به جای این که بچه به دنیا بیارن سگ بیارن بزرگ کنن به سگ بگن بچم؟لباس بدوزن حموم کنن قربون صدقش برن
یکی بخواد به جا بچه سگ بزرگ کنه به تو ربطی داره؟
تو بچه دوس داری خو 20بچه داشته باش به کسی مربوط نمیشه!
+مادر من دوست داشته بچه داشته باشه ولی من دوس ندارم و این قضیه حتی به مادرم هم مربوط نمیشه چه برسه به دولت و آدمایی امثال شما!
خب بگن،به شما ربطی داره که مردم به سگ بگن ((عزیزم))؟
شما به بچه ات بگو عزیزم ما به سگ میگیم:|
شما واس بچه ات لباس بخر ما واس سگمون میخریم
هرکس با توجه به شرایط و طرز تفکری که داره واسه خودش تعیین میکنه که سگ داشته باشه یا بچه به هیچ احدی هم ربط نداره
با این اقتصاده پوکیده هم یه نون خور کمتر!:|
همین امثال شمان که این طرز فکر غلط و فرو میکنن تو کله ادمای دیگه...
الان بزرگ کرن یه بچه هم سخت شده؟
بابا خدا خیرت بده وضع ماها این طوری نیست که برو ببین تو کشورهای دیگه چه خبره...
من نمیخوام تو مسائل اقتصادی و سیاسی برم پس لطف بحث و منحرف نکن.
د
[/quote]
آدمای دیگه تو کلشون مغز دارن و تصمیم میگیرن چیکار کنن
باز گف طرز فکر غلط دِ!!!
طرز فکر غلط من چه ربطی به شما داره؟شما طرز فکر درست داشته باش
نهههههه بزرگ کردن بچه خیلی آسونه مخصوصا با این وضع اجتماع و اقتصاد
کشورهای دیگه جز بعضی کشورای عربی مشکلی به اون صورت ندارن
عربا هم از درد جمعیت زیادشونه
چون یه حرفی زدین که مجبور شدم اینو بگم:|