03-11-2014، 18:45
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مواد لازم سوپ ازوگلین( برای شش نفر):
دال عدس
نصف لیوان، ۹۰ گرم
بلغور گندم
یک چهارم لیوان، ۵۰ گرم
پیاز
۱ عدد کوچک، ۳۰ گرم
آب
۷ لیوان، ۱۴۰۰ گرم
نمک
یک و نیم قاشق مرباخوری، ۹ گرم
مارگارین یا کره
۴ قاشق غذاخوری،۴۰ گرم
رب گوجه فرنگی
۲ قاشق غذاخوری، ۲۰ گرم
نعنا خشک
یک و نیم لیوان، ۲ گرم
فلفل قرمز
نصف قاشق مرباخوری، ۱ گرم
آب لیمو
۲۰ گرم
طرز تهیه سوپ ازوگلین:
پیاز را پوست بگیرید، بشویید و رنده کنید.
در یک قابلمه دو قاشق روغن ریخته پیاز را چند دقیقه تفت دهید.
عدس و بلغور را پاک کرده، بشویید و در قابلمه بریزید. رب گوجه فرنگی، آب نمک و فلفل را به آن اضافه کنید.
بگذارید نیم ساعت ( با زود پز یک ربع ) بپزد. سوپ که غلیظ شد، در یک کاسه بکشید و روی آن را با نعنا تزیین کنید.
هنگام سرو کردن این سوپ از لیمو ترش تازه استفاده کنید.
ارزش غذایی در یک پرس
انرژی
۱۴۲ کالری
پروتئین
۵ گرم
چربی
5.8 گرم
کربوهیدرات
18.4 گرم
کلسیم
۱۷ میلیگرم
آهن
1.53 میلیگرم
فسفر
۸۹ میلیگرم
روی
۱ میلیگرم
سدیم
۵۲۶ میلیگرم
ویتامین آ
۲۳۱ IU
تیامین
0.8 میلیگرم
ریبوفلاوین
0.06 میلیگرم
نیاسین
0.78 میلیگرم
ویتامین ث
۱ میلیگرم
نکته: این سوپ در منطقه جنوب شرقی ترکیه معروف است.
* به جای مارگارین یا کره می توانید از روغن مایع استفاده کنید.