08-09-2014، 17:42
مواد لازم :
روغن زیتون ۳ قاشق سوپخوری
پنیر پارامسان ۱۵۰ گرم
پنیر موزارلا ۱۵۰ گرم
سس مخصوص پیتزا مقداری
تن ماهی ۱ قوطی
آبلیمو ۴ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل مقداری
میگو ۳۰۰ گرم
خمیر شماره ۵ به اندازه دستور
ارگانوا ۱ قاشق سوپخوری
طرز تهیه :
خمیر پیتزای شماره ۵ را تهیه می کنیم . میگو را پس از پاک کردن ، شستن و خشک کردن به نمک ، فلفل و نیمی از آبلیمو آغشته کرده ، سپس تن ماهی را در صافی ریخته و با بقیه آبلیمو روی حرارت به مدت یک دقیقه تف می دهیم .
خمیر را به دو قسمت تقسیم کرده و کف دو عدد ظرف گرد به قطر ۲۵ سانتی متر را ابتدا با روغن مایع کمی چرب کرده و خمیر را کف ظرف پهن می کنیم . سپس با چنگال سوراخهایی را در خمیر ایجاد می کنیم . کمی سس مخصوص پیتزا را با برس روی خمیر مالیده آنگاه هر دو پنیر را جداگانه رنده می کنیم سپس با هم مخلوط کرده ، کمی از پنیر را روی خمیر می پاشیم . سپس مطابق تصویر مواد را روی خمیر قرار داده روی آن را ارگانوا پاشیده و در آخر روغن زیتون را به طور پراکنده بر سطح پیتزا می چکانیم . فر را روی حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم می کنیم . ظرف پیتزا را به مدت ۱۰ دقیقه در کف فر قرار داده ، سپس به طبقه وسط فر بماند سپس از فر آنرا بیرون آورده و مابقی پنیر را روی پیتزا می ریزیم و به مدت ۵ دقیقه دیگر در طبقه وسط فر قرار می دهیم .