23-08-2014، 21:28
(17-04-2014، 20:08)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نه مخالفم به نظرم دختر با سگار کشیدن شخصیت خودشو کم میکنه ولی شخصا خودم دوست دارم امتحان کنم:cool: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
22222بهتره به نظرم بقیش ادم خوابش نمیبره که صبحم پا میشی میپری تو اب خخخخ
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
3333333وووو1111111 خیلی رویاییه خیلی دوستش دارم
عشقو حال
از سمت راست بالا شروع کنیـــــــــــــــد///
به خدا این شلوارا خیلی زایس در مورد دخترا اقراق-اغراق-اغراق-اقراغ شده...ولی این شورتا اخه........ینی چی به خدا میخان بگن ما بزرگ شدیم شرت میپوشیم دیگه؟!!!یا مثلا شرتاشون گیاهی و نانو و گرونه میخان در دید عموم باشه اخه مگه شما چی دارید که ما دخترا هوس کنیم؟!!!بکشید بالا سر جدتون ماک شرتتونم بزنید رو پیشونیتون!!!!!