23-08-2014، 9:47
![مینی تارت با دانه های انار](http://baharsite.com/images/foodphoto/shirini/cheesetartbaanar/1.jpg)
مواد لازم خمیر تارت :
- آرد 2 پیمانه
- کره سرد 150 گرم
- زرده تخم مرغ 1 عدد
- پودر قند 2 ق س
- نمک یک پنس
- آب سرد در صورت نیاز
مواد لازم فیلینگ :
- پنیر خامه ای 200 گرم (من از پنیر لبنه کاله استفاده کردم )
- خامه صبحانه 200 گرم(من از کاله استفاده کردم)
- شکلات تخته ای سفید 100 گرم
*با این مقدار 36 عدد تارت در سایز مینی دارید.
طرز تهیه:
*آرد رو الک کنید و برشهای سرد کره رو بهش اضافه کنید.با نوک انگشتتون این دو رو با هم مخلوط کنید تا شبیه خرده نان بشه.
![مینی تارت با دانه های انار](http://baharsite.com/images/foodphoto/shirini/cheesetartbaanar/2.jpg)
*من از غذاساز برای اینکار استفاده کردم . کار خیلی سریع و راحت و عالی پیش میره بدون اینکه حرارت دست شما به کره منتقل بشه .
*نکته: اگه از غذاساز استفاده میکنید تو ترکیب کردن زیاده روی نکنید همین که شبیه خرده نان بشه کافیه.
![مینی تارت با دانه های انار](http://baharsite.com/images/foodphoto/shirini/cheesetartbaanar/3.jpg)
*نمک , زرده تخم مرغ و پودر قند رو اضافه کنید و باز هم با نوک انگشتان اونها رو به خورد خمیر بدین . ورز دادن هم ممنوع سعی کنید خمیر رو جمع کنید همین !!!
![مینی تارت با دانه های انار](http://baharsite.com/images/foodphoto/shirini/cheesetartbaanar/4.jpg)
*در صورتی که خمیرتون خیلی خشک بود از مقدار کم شروع کنید به اضافه کردن آب سرد یخچال . خمیر من به نصف قاشق سوپخوری آب احتیاج داشت .
![مینی تارت با دانه های انار](http://baharsite.com/images/foodphoto/shirini/cheesetartbaanar/5.jpg)
*خمیر رو داخل کیسه فریزر بذارین و با دست یه کم پهنش کنید و به مدت نیم ساعت داخل یخچال بهش استراحت بدین.
![مینی تارت با دانه های انار](http://baharsite.com/images/foodphoto/shirini/cheesetartbaanar/6.jpg)
*بعد از نیم ساعت استراحت فر رو بادمای 180 درجه روشن کنید.
*خمیر رو بین دو تا کاغذ روغنی پهن کنید .
*سعی کنید ضخامت خمیرتون کم باشه . در این صورت تارت خوبی به دست میارید.
![مینی تارت با دانه های انار](http://baharsite.com/images/foodphoto/shirini/cheesetartbaanar/7.jpg)
*با قالب گل خمیر رو قالب بزنید.
![مینی تارت با دانه های انار](http://baharsite.com/images/foodphoto/shirini/cheesetartbaanar/8.jpg)
*گلها رو داخل قالب مینی مافین مطابق تصویر قرار بدین.
![مینی تارت با دانه های انار](http://baharsite.com/images/foodphoto/shirini/cheesetartbaanar/9.jpg)
*با چنگال سوراخشون کنید تا داخل فر پهن نشن . حتی روی گلبرگها رو هم سوراخ کنید.
![مینی تارت با دانه های انار](http://baharsite.com/images/foodphoto/shirini/cheesetartbaanar/10.jpg)
*گلها رو میتونید داخل قالب تارت کوچک هم قرار بدین.
![مینی تارت با دانه های انار](http://baharsite.com/images/foodphoto/shirini/cheesetartbaanar/11.jpg)
*داخل فر 180 درجه به مدت 20 تا 30 دقیقه قرار بدین.
![مینی تارت با دانه های انار](http://baharsite.com/images/foodphoto/shirini/cheesetartbaanar/12.jpg)
*شکلات سفید رو ذوب کنید .
نکته : از شکلاتی استفاده کنید که در دمای محیط نرم و قابل انعطاف باشه این خیلی مهمه وگرنه به مشکل برمیخورید .
![مینی تارت با دانه های انار](http://baharsite.com/images/foodphoto/shirini/cheesetartbaanar/13.jpg)
*پنیر خامه ای و خامه رو با همزن هم بزنید تا یکدست یشن.
![مینی تارت با دانه های انار](http://baharsite.com/images/foodphoto/shirini/cheesetartbaanar/14.jpg)
*شکلات رو که حرارتش رو از دست داده ولی روان هست رو به مایه پنیری اضافه کنید و با همزن خوب بزنید تا کاملا یکدست بشه.
![مینی تارت با دانه های انار](http://baharsite.com/images/foodphoto/shirini/cheesetartbaanar/15.jpg)
*قیف و ماسورتون رو آماده کنید و کرم پنیری رو داخل قیف بریزید و تارتها رو شکوفه بزنید.
![مینی تارت با دانه های انار](http://baharsite.com/images/foodphoto/shirini/cheesetartbaanar/16.jpg)
![مینی تارت با دانه های انار](http://baharsite.com/images/foodphoto/shirini/cheesetartbaanar/17.jpg)
![مینی تارت با دانه های انار](http://baharsite.com/images/foodphoto/shirini/cheesetartbaanar/18.jpg)
*روی تارتها رو با انار و در صورت تمایل خلال پسته تزئین کنید.
![مینی تارت با دانه های انار](http://baharsite.com/images/foodphoto/shirini/cheesetartbaanar/19.jpg)
*این هم یه نوع دیگه که با پودینگ پر شده و با دونه های انار تزئین شده.
![مینی تارت با دانه های انار](http://baharsite.com/images/foodphoto/shirini/cheesetartbaanar/20.jpg)