![]() |
مینی تارت با دانه های انار - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: مینی تارت با دانه های انار (/showthread.php?tid=163595) |
مینی تارت با دانه های انار - ✘v!☻lent girl✘ - 23-08-2014 ![]() مواد لازم خمیر تارت :
مواد لازم فیلینگ :
*با این مقدار 36 عدد تارت در سایز مینی دارید.
طرز تهیه:
*آرد رو الک کنید و برشهای سرد کره رو بهش اضافه کنید.با نوک انگشتتون این دو رو با هم مخلوط کنید تا شبیه خرده نان بشه.
![]() *من از غذاساز برای اینکار استفاده کردم . کار خیلی سریع و راحت و عالی پیش میره بدون اینکه حرارت دست شما به کره منتقل بشه .
*نکته: اگه از غذاساز استفاده میکنید تو ترکیب کردن زیاده روی نکنید همین که شبیه خرده نان بشه کافیه.
![]() *نمک , زرده تخم مرغ و پودر قند رو اضافه کنید و باز هم با نوک انگشتان اونها رو به خورد خمیر بدین . ورز دادن هم ممنوع سعی کنید خمیر رو جمع کنید همین !!!
![]() *در صورتی که خمیرتون خیلی خشک بود از مقدار کم شروع کنید به اضافه کردن آب سرد یخچال . خمیر من به نصف قاشق سوپخوری آب احتیاج داشت .
![]() *خمیر رو داخل کیسه فریزر بذارین و با دست یه کم پهنش کنید و به مدت نیم ساعت داخل یخچال بهش استراحت بدین.
![]() *بعد از نیم ساعت استراحت فر رو بادمای 180 درجه روشن کنید.
*خمیر رو بین دو تا کاغذ روغنی پهن کنید .
*سعی کنید ضخامت خمیرتون کم باشه . در این صورت تارت خوبی به دست میارید.
![]() *با قالب گل خمیر رو قالب بزنید.
![]() *گلها رو داخل قالب مینی مافین مطابق تصویر قرار بدین.
![]() *با چنگال سوراخشون کنید تا داخل فر پهن نشن . حتی روی گلبرگها رو هم سوراخ کنید.
![]() *گلها رو میتونید داخل قالب تارت کوچک هم قرار بدین.
![]() *داخل فر 180 درجه به مدت 20 تا 30 دقیقه قرار بدین.
![]() *شکلات سفید رو ذوب کنید .
نکته : از شکلاتی استفاده کنید که در دمای محیط نرم و قابل انعطاف باشه این خیلی مهمه وگرنه به مشکل برمیخورید .
![]() *پنیر خامه ای و خامه رو با همزن هم بزنید تا یکدست یشن.
![]() *شکلات رو که حرارتش رو از دست داده ولی روان هست رو به مایه پنیری اضافه کنید و با همزن خوب بزنید تا کاملا یکدست بشه.
![]() *قیف و ماسورتون رو آماده کنید و کرم پنیری رو داخل قیف بریزید و تارتها رو شکوفه بزنید.
![]() ![]() ![]() *روی تارتها رو با انار و در صورت تمایل خلال پسته تزئین کنید.
![]() *این هم یه نوع دیگه که با پودینگ پر شده و با دونه های انار تزئین شده.
![]() |