06-08-2014، 12:12
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
قیقناق صبحانه ای مقوی
مخلوط مواد را درون تابه ميريزيم، در آن را گذاشته و حرارت را كم كرده تا تخممرغها بپزند...
موادلازم:
تخم مرغ 4عدد
آرد 1قاشق غذاخوری
دارچین 1قاشق چایخوری
شکر 3قاشق غذاخوری
گردوی خورد شده مقداری
هل ساییده شده مقداری
طرز تهيه :
ابتدا تخممرغ ها را با چنگال هم میزنيم، سپس آرد، شكر، گردوی خرد شده و پودرهل را به تخممرغها اضافه كرده و هم زدن را ادامه میدهيم. از طرفی در تابه روغن ريخته و روی شعله میگذاريم تا داغ شود، مخلوط مواد را درون تابه میريزيم، در آن را گذاشته و حرارت را كم كرده تا تخممرغها بپزند. بعد از پخت، خاگينه را در ظرف مناسبی گذاشته و روی آن را با دارچين و پودرقند تزئين میكنيم.
قیقناق نوعی خاگینه محسوب می شود که در آذربایجان شرقی مخصوصا تبریز طبخ آن رواج دارد.
مخلوط مواد را درون تابه ميريزيم، در آن را گذاشته و حرارت را كم كرده تا تخممرغها بپزند...
موادلازم:
تخم مرغ 4عدد
آرد 1قاشق غذاخوری
دارچین 1قاشق چایخوری
شکر 3قاشق غذاخوری
گردوی خورد شده مقداری
هل ساییده شده مقداری
طرز تهيه :
ابتدا تخممرغ ها را با چنگال هم میزنيم، سپس آرد، شكر، گردوی خرد شده و پودرهل را به تخممرغها اضافه كرده و هم زدن را ادامه میدهيم. از طرفی در تابه روغن ريخته و روی شعله میگذاريم تا داغ شود، مخلوط مواد را درون تابه میريزيم، در آن را گذاشته و حرارت را كم كرده تا تخممرغها بپزند. بعد از پخت، خاگينه را در ظرف مناسبی گذاشته و روی آن را با دارچين و پودرقند تزئين میكنيم.
قیقناق نوعی خاگینه محسوب می شود که در آذربایجان شرقی مخصوصا تبریز طبخ آن رواج دارد.