30-07-2018، 7:23
مواد لازم:
آرد: یک پیمانه
بکینگ پودر: یک قاشق مرباخوری
کره نرم: ۱۱۵ گرم
شکر: نصف پیمانه
تخم مرغ: ۳عدد
وانیل: کمی
زعفران: کمی
طرز تهیه:
فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
ظرف چهار گوش مناسب را با کاغذ روغنی آماده کنید.
آرد و بکینگ پودر را الک کنید و کنار بگذارید.
کره و شکر را هم بزنید تا سبک و پفکی شود.
تخم مرغ ها را یک به یک اضافه کنید و پس از افزودن هر تخم مرغ، مواد را هم بزنید.
وانیل و کمی زعفران را اضافه کنید.
آرد را اضافه و خوب مخلوط کنید.
مواد را در ظرف آماده شده بریزید و به مدت ۲۰تا۲۵ دقیقه در فر قرار دهید.
کیک را از داخل فر دربیاورید و بگذارید خنک شود.
کیک را به تکه های یک سانتی متری برش بزنید و روی سینی فر قرار دهید و به مدت ۱۵ دقیقه با حرارت ۱۵۰درجه سانتی گراد دوباره در فر بگذارید. برش ها را برگردانید و ۱۵ دقیقه دیگر نیز بگذارید پخت ادامه پیدا کند تا طلایی و ترد شود.
برش های کیک را روی سینی پنجره ای قرار دهید تا کاملا خنک شود.