25-02-2012، 19:49
چرا من از تو اینقدر خوشم میاد؟

|
چرا کوروش کبير ذوالقرنين است؟ |
||
25-02-2012، 19:49
چرا من از تو اینقدر خوشم میاد؟
![]()
25-02-2012، 20:04
احتمالت چون زیاد موچت رو میګیرم
![]() ![]() بحث رو منحرف نکن ![]()
25-02-2012، 20:07
پس قبول داری تو قفقاز بیابانی وجود نداره؟
25-02-2012، 20:10
اره ګفتم که من اشتباه متوجه شدم. چون کلا نام این مناطق بسیار شبیه یکدیګر است.
25-02-2012، 20:17
پس با این حساب کل اون حرفایی که اولش آوردی غلطه دیگه چون اینجا بیابانی وجود نداره
25-02-2012، 20:25
من که سخن اصلیم رو در این مورد زدم.
ګفتم که این که کورش چنین بوده و یا نبوده اون دنیا مربوط میشه چون من و تو و یا هر کسی از خدا وحی نمیګیره.
25-02-2012، 22:01
[quote='اورمان' pid='46147' dateline='1330188023']
[quote] مثلا ما چیکار کردیم که شما به اینجا رسیدین؟ دست و پاتونو بستیم؟ شما برین تو رویاهاتون بخوابین بعد دیگران رو مقصر بدونین [/quote] من توضیح میدم ولی شما از جمله ادمایی هستین که حرف دیگرانو قبول نمیکنین و رو کلماتی که استفاده میکنین دقت کنین اگه شما تاریخو تمدنو ایرانو میدونستید انقد راحت نمیومدید بگید کوروشو بزرگ کردن من مطمئنم شما اطلاعتتون خیلی خیلی سطحیه با اطلاعاته اندکتون فقط شاخو شونه میکشین کسایی مثل شما هستین که با اطلاعاته اندکشون 4نفرم دورشون جمع کردن واسه خودشون فلسفه گفتن انقد اینو اونو نسبت به ایرانی بودنشون بدگمان کردین که از ایرانی بودنشون متنفرن!که تن دادن به این همه خفت! ریشه تمام بدبختیا کسانی مثل شما هستن دیگه خارجیام به کوروش احترام میزارن و اونو محترم میدونن همه میدونن که اون فرد بزرگیه اون وقت میگین دوس دارن بزرگش کنن؟؟؟
صبر کن ببینم چی میگی واسه خودت؟
نقل قول: اگه شما تاریخو تمدنو ایرانو میدونستید انقد راحت نمیومدید بگید کوروشو بزرگ کردنمن تاریخ و تمدن ایرانو خیلی خیلی خیلی بهتر از شما میدونماین شمایین که اودین قصه میبافین فکر میکنین دارین به تاریخ این کشور خدمت میکنین در ضمن من کجا شاخ و شونه کشیدم؟ نقل قول: کسایی مثل شما هستین که با اطلاعاته اندکشون 4نفرم دورشون جمع کردن واسه خودشون فلسفه گفتن انقد اینو اونو نسبت به ایرانی بودنشون بدگمان کردین که از ایرانی بودنشون متنفرن!که تن دادن به این همه خفتمن کسی رو بدگمان نکردم من هیشه به ایرانی بودنم افتخار کردم در ضمن ایرانیها به چه خفتی تن در دادند؟ ایرانیها سر افرازند شما چقدر بدبینی نقل قول: ریشه تمام بدبختیا کسانی مثل شما هستن دیگه خارجیام به کوروش احترام میزارن و اونو محترم میدونن همه میدونن که اون فرد بزرگیه اون وقت میگین دوس دارن بزرگش کنن؟؟؟نخیر ریشه تمام بدبختیا رویاهای الکی شماست اگه از خواب پاشین بدبختی هم تمومه
25-02-2012، 22:19
(آخرین ویرایش در این ارسال: 25-02-2012، 22:21، توسط a beautiful lie.)
(25-02-2012، 22:08)اورمان نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من شاید رو بخشای دیگر تاریخ تسلط نداشته باشم ولی هخامنشیانو خوب میشناسم و هم همسرم و هم داداشم خیلی وقته تاریخ میخونن اگر مشکلی داشته باشم با اونا مشورت میکنم خوب الحمدلله خفت حال حاضر نه والا من فقط بحث میکنم:دی اگه تصور شما از ازادی رویاست بله من رویاپرداز خوبیم و سعی میکنم رویاهامو به واقعیت تبدیل کنم
25-02-2012، 22:24
اگه شما همسرتون از تاریخ سر در میارن بنده خودم سالهاست تاریخ مطالعه میکنم
شما ایرادتون اینه که یکیرو نشناخته زود در موردش قضاوت میکنین شما افکار بنده رو نشناخته برگشتین میگین آدمایی مثل شما فلان کردندو بهمان | ||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|