06-02-2022، 22:57
@ƁяιƖƖιαηт
تولدت مبارک
تولدت مبارک
|
·٠•●♥ تاپیک مرجع مناسبات فلشخور ♥●•٠· |
|||||||||||||||||||||||||||||
(06-02-2022، 22:57)DarkLight نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. مرسییی عزیزم خیلی لطف کردی ![]() (07-02-2022، 11:09)Emmɑ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. مرسییی عزیزدلم فدای تومهربون ![]()
08-02-2022، 19:20
08-02-2022، 20:27
(07-02-2022، 22:27)_sehun_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. سلام فاطمه خوبی؟ امیدوارم خوب باشی و بمونی تولدت با دو روز تاخیر مبارک.. واقعا ازت معذرت میخام منی ک ت رو دوست صمیمیم میدونم واقعا خرابش کردم.. متاسفم .. نمیدونم چجوری جبران کنم واست ارزو میکنم پله های ترقی زندگیت رو دونه ب دونه طی کنی و ت راه طی کردنش هیچوقت ناامید نشی غمگین نشی ضربه نبینی و همیشه لبخند پیروزی روی لبات باشه .. همیشه بخند سهونام حتی اگ دور و برت پر بود از دوستای بی معرفتی مثل من (: حتی اگ زندگی بر وفق مرادت نبود حتی اگ توی کاری موفق نشدی.. همیشه خودتو با ارزش بدون.. قوی بمون و ادمایی ک ممکنه ت رو از هدفت دور کنن رو حذف کن (:❤ امیدوارم هیچوقت دل قشنگ و کوچیکت نشکنه و ت زندگیت خوشبخت ترین باشی (:❤ تولد 120 سالگیتو بگیریم D:" امیدوارم ببخشی (:❤ دوستت دارم و تولدت مبارک ❤❤❤
09-02-2022، 16:01
(07-02-2022، 22:27)_sehun_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. با عرض معذرت ته تغاری فلش خور (: 120 ساله شی الی بیشتر ارزو هات خاطره شن با سهون هم عکس بندازی *-*:|
| |||||||||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|