امتیاز موضوع:
  • 19 رأی - میانگین امتیازات: 3.89
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

یه چیزی به یکی از اعضای فلشخور بگو به صورت ناشناس(نسخه2)

بهم میگی پاتو اندازه گیلمت دراز کن باید بهت بگم گلیم من ۱۹۰ سانت شعاع داده هر جور حساب میکنم این شمایین که میاین رو گلیم من پس لطفا #شاخ نباشیم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
پاسخ
 سپاس شده توسط Mohlek ، Prometheus ، єη∂ℓєѕѕღ ، shghyegh ، شـــقآیــق ، ᴀʀмɪss ، βάરãɲ
آگهی
رفیق جان الان ۷ ساعته که نیستی کجایی؟
دلنگرونتم تا حالا سابقه نداشته بری نیای
امیدوارم
https://harfeto.timefriend.net/16469080349635
پاسخ
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، shghyegh ، єη∂ℓєѕѕღ
با بلاک کردن و لیست سیاه گذاشتن بنده ب ارامش نمیرسی
چون من همیشه تو قلب و فکرت هستم4fvf
(((:

•ناشناس•
پاسخ
 سپاس شده توسط *VENUS* ، Âɴɢ℮ℓ Evιℓ ، THEDARKNESS ، Prometheus ، shghyegh ، Medusa ، Mohlek ، Ɗєя_Mσηɗ ، آمین ، امیر‌حسین ، *Aɴѕel* ، єη∂ℓєѕѕღ ، ßяɪcε ، ѕααяeη
این چه وضعشه؟
ازین که با این سنتون دعوا میکنید خجالت بکشید واقعا زشته یکی با سن و سال من بیاد به کسایی که اینهمه ازش بزرگترن تذکر بده
از جو سمی خانواده میایم اینجا دور هم شاد باشیم گیس و گیس کشی میشه
طرف میگه بیاید بحثو تموم کنید دوباره میگه من تموم کردم و دعوا کشش میاد به خدا فقط یکیتون هیچی نگید تموم میشه
به خدا دیگه طرف هیچکدومتون نیستم
دعوا بسه! هم دارید اعصاب مارو خورد میکنید هم خودتونو اذیت میکنید
اگه معذرت خواهی کنید هیچ اتفاق بدی نمیوفته بلکم اتفاقای خوبم میوفته
خوبم معذرت خواهی کنید نه با تیکه و تشر
90 درصد اینکه این دعوا داره کش میاد کسایین که خودشونو نخود هر آش میکنن و طرف این و اون و میگیرن
ما نه خداییم نه پیغمبر که بخوایمم قضاوت کنیم
ما این دعواهارو وقتی کلاس دوم و سوم بودیم میکردیم به خدا
میدونید به خاطر همین دعواهاتون اعصاب چند نفر و خورد کردید و دل چند نفرو شکوندید؟ به خاطر رضای خدا تمومش کنید
بعد جالب اینه فلشخوریا به دو دسته اینوریا و اونوریا تقسیم شدن ک با هم قهرن و نصفشونم دلشون نمیخواد قهر باشن
همه ی ما باهم بودیم و اتفاقات و باهم دیدیم و شنیدیم مث خواهر برادریم بس کنید
کینه مث ی گونی پیاز گندیدس که هرچقد زیادش کنید هم خودتون و هم اطرافیانتون و اذیت میکنید
این گونی پیازو بندازید دور و مث بچه ی آدم آشتی کنید
اگه آشتی کنید ادامه رمانمو مینویسم <:
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
پاسخ
 سپاس شده توسط Ɗєя_Mσηɗ ، سهَ‌ند ، Prometheus ، Emmɑ ، *VENUS* ، Medusa ، Mohlek ، Âɴɢ℮ℓ Evιℓ ، THEDARKNESS ، شـــقآیــق ، آمین ، ƁяιƖƖιαηт ، ρυяρℓє_ѕку ، امیر‌حسین ، ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ ، BIG-DARK ، Волшебник ، لــــــــــⓘلی ، єη∂ℓєѕѕღ ، ßяɪcε ، βάરãɲ
Windows 
......
پاسخ
 سپاس شده توسط *VENUS* ، shghyegh ، شـــقآیــق ، لــــــــــⓘلی ، Âɴɢ℮ℓ Evιℓ ، Mohlek ، ƁяιƖƖιαηт ، Prometheus ، єη∂ℓєѕѕღ
به هیچکس نمیدمت 14k
پاسخ
 سپاس شده توسط Mohlek ، Prometheus ، شـــقآیــق ، ᴀʀмɪss ، shghyegh ، єη∂ℓєѕѕღ ، لــــــــــⓘلی
خیلی بد اخلاقو بی اعصابی :ngh:
پاسخ
 سپاس شده توسط Prometheus ، شـــقآیــق ، Mohlek ، ᴀʀмɪss ، shghyegh ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، єη∂ℓєѕѕღ ، *Aɴѕel* ، لــــــــــⓘلی ، THEDARKNESS ، βάરãɲ
گاهی وقتا یه ویرگول آدمُ لو میده (:
در گذاشتن ویرگول دقت کن دوست عزیز.
ناشناس
پاسخ
 سپاس شده توسط Prometheus ، شـــقآیــق ، ᴀʀмɪss ، shghyegh ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، єη∂ℓєѕѕღ ، Mohlek ، لــــــــــⓘلی ، βάરãɲ
محض اطلاعت وقتی یکی حاله حرف زدن نداره نرو رو مخش که چرا حرف نمیزنی چرا حرف نمیزنی شاید اصلا حال نمیکنه با تو حرف بزنه
پاسخ
 سپاس شده توسط єη∂ℓєѕѕღ ، shghyegh ، Mohlek ، آمین
دلم تنگ بود براتون..♡
☆هیچ مخدری مثل احترام بیش از حد...
                               توهم زا نیست ...♡

https://harfeto.timefriend.net/16332835215615 ♡
پاسخ
 سپاس شده توسط shghyegh ، شـــقآیــق ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، Prometheus ، Mohlek ، моои ، єη∂ℓєѕѕღ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  جواب حرف ناشناس
Photo شما به چه چیزی علاقه دارید ؟؟
  ·٠•●♥ تاپیک مرجع مناسبات فلشخور ♥●•٠·
Book روز نویس و خاطره نویسی روزانه فلشخور
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  اگه نفر قبلیت بیفته تو بغلت چیکارش میکنی؟؟؟ نسخه2
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶
  اگه قرار باشه یکی از کاربرای فلشخور رو از نزدیک ببینی ...
  نفرقبلی بعد از تو چه چیزی رو یادش می افته؟
  " مروری بر دفترچه خاطرات فلشخور "

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان