05-06-2021، 18:16
بهم میگی پاتو اندازه گیلمت دراز کن باید بهت بگم گلیم من ۱۹۰ سانت شعاع داده هر جور حساب میکنم این شمایین که میاین رو گلیم من پس لطفا #شاخ نباشیم
|
یه چیزی به یکی از اعضای فلشخور بگو به صورت ناشناس(نسخه2) |
||||||||||||||||||||||||||||||||
05-06-2021، 18:16
بهم میگی پاتو اندازه گیلمت دراز کن باید بهت بگم گلیم من ۱۹۰ سانت شعاع داده هر جور حساب میکنم این شمایین که میاین رو گلیم من پس لطفا #شاخ نباشیم
05-06-2021، 19:28
رفیق جان الان ۷ ساعته که نیستی کجایی؟
دلنگرونتم تا حالا سابقه نداشته بری نیای امیدوارم
05-06-2021، 23:38
با بلاک کردن و لیست سیاه گذاشتن بنده ب ارامش نمیرسی
چون من همیشه تو قلب و فکرت هستم ![]()
06-06-2021، 12:55
این چه وضعشه؟
ازین که با این سنتون دعوا میکنید خجالت بکشید واقعا زشته یکی با سن و سال من بیاد به کسایی که اینهمه ازش بزرگترن تذکر بده از جو سمی خانواده میایم اینجا دور هم شاد باشیم گیس و گیس کشی میشه طرف میگه بیاید بحثو تموم کنید دوباره میگه من تموم کردم و دعوا کشش میاد به خدا فقط یکیتون هیچی نگید تموم میشه به خدا دیگه طرف هیچکدومتون نیستم دعوا بسه! هم دارید اعصاب مارو خورد میکنید هم خودتونو اذیت میکنید اگه معذرت خواهی کنید هیچ اتفاق بدی نمیوفته بلکم اتفاقای خوبم میوفته خوبم معذرت خواهی کنید نه با تیکه و تشر 90 درصد اینکه این دعوا داره کش میاد کسایین که خودشونو نخود هر آش میکنن و طرف این و اون و میگیرن ما نه خداییم نه پیغمبر که بخوایمم قضاوت کنیم ما این دعواهارو وقتی کلاس دوم و سوم بودیم میکردیم به خدا میدونید به خاطر همین دعواهاتون اعصاب چند نفر و خورد کردید و دل چند نفرو شکوندید؟ به خاطر رضای خدا تمومش کنید بعد جالب اینه فلشخوریا به دو دسته اینوریا و اونوریا تقسیم شدن ک با هم قهرن و نصفشونم دلشون نمیخواد قهر باشن همه ی ما باهم بودیم و اتفاقات و باهم دیدیم و شنیدیم مث خواهر برادریم بس کنید کینه مث ی گونی پیاز گندیدس که هرچقد زیادش کنید هم خودتون و هم اطرافیانتون و اذیت میکنید این گونی پیازو بندازید دور و مث بچه ی آدم آشتی کنید اگه آشتی کنید ادامه رمانمو مینویسم <:
06-06-2021، 21:57
به هیچکس نمیدمت
![]()
06-06-2021، 22:40
خیلی بد اخلاقو بی اعصابی
![]()
06-06-2021، 23:55
گاهی وقتا یه ویرگول آدمُ لو میده (:
در گذاشتن ویرگول دقت کن دوست عزیز.
08-06-2021، 1:53
محض اطلاعت وقتی یکی حاله حرف زدن نداره نرو رو مخش که چرا حرف نمیزنی چرا حرف نمیزنی شاید اصلا حال نمیکنه با تو حرف بزنه
08-06-2021، 20:25
دلم تنگ بود براتون..♡
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|