امتیاز موضوع:
  • 19 رأی - میانگین امتیازات: 3.89
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

یه چیزی به یکی از اعضای فلشخور بگو به صورت ناشناس(نسخه2)

اصلا نمیدونم چی بگم
یهو بعد 4 ماه بیای همچین صحنه ای رو ببینی و مجبور باشی بری دوباره بدون هیچ توضیحی...
خنده داره یه سایت تفریحی و دوستانه این همه درگیری داشته باشه

فقط...
دلم واستون تنگ شده خیلی...
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
View this post on Instagram

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
A post shared by امپراطور کوزکو | زینب موسوی (@iamkuzcooo)

پاسخ
 سپاس شده توسط Emmɑ ، _ƇRAƵƳ_ ، Prometheus ، شـــقآیــق ، Волшебник ، моои ، מַברִיק ، ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ ، BIG-DARK ، Mohlek ، Medusa ، ÆMÆշЇÑζ ، *Aɴѕel* ، shghyegh ، ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ
آگهی
http://dl.akskhor.ir/uploads1/FC65C21E-0C6F-4AF7-B401-54BB29809751.jpeg
http://dl.akskhor.ir/uploads1/DEB30572-0AD8-4040-9A92-B5314DB03BC9.jpeg
http://dl.akskhor.ir/uploads1/F1A3BDB2-36C4-4A41-801F-771C6B5EED1C.jpeg

اولین باره این کارو میکنم. ولی به نظرم لازم بود که شاید بقیه ی دوستان هم یه سری چیزا براشون روشن بشه و هم اینکه تشکر کنم از این سه نفر و بگم من کوچیکه شمام و همین که متوجه شدین واسه من اندازه یه دنیا ارزش داشت ❤️
انشالا بقیه ی دوستان هم به مرور‌ زمان همه چی واسشون روشن بشه و دست از سرِ کچل من بردارن و به ناحق منو بیشتر ناراحت نکنن.
اینم باشه ضمیمه پرونده که مشخص بشه من زیراب نزدم و حتی روحمم خبر نداشته
http://dl.akskhor.ir/uploads1/6DBD4391-4618-4317-8A3C-3BFF26D20B61.png

همین که سه تا از دوستای صمیمی ایشون متوجه شدن برای من کافیه .
بحثو همینجا تمومش میکنم و برای چند روزی هم نیستم .
خدافظ❤️
پاسخ
 سپاس شده توسط ѕααяeη ، Волшебник ، ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ ، امیر‌حسین ، BIG-DARK ، Mohlek ، *Aɴѕel* ، شـــقآیــق ، Medusa ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، ƁяιƖƖιαηт ، ρυяρℓє_ѕку ، shghyegh ، ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ ، Ɗєя_Mσηɗ ، لــــــــــⓘلی ، ραтяιcια ، •ДmịrHoSsiŋ•
یه بزرگی گفت:
آدما فقط متوجه تغییر رفتارمون باهاشون میشن
ولی هیچوقت متوجه رفتار خودشون نمیشن
که باعث تغییر ما شده
پاسخ
 سپاس شده توسط Âɴɢ℮ℓ Evιℓ ، shghyegh ، Prometheus ، امیر‌حسین ، _sehun_ ، ᴀʀмɪss ، ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ ، شـــقآیــق ، Medusa ، ραтяιcια ، єη∂ℓєѕѕღ ، حسین کرمانشاهان ، •ДmịrHoSsiŋ•
میدونستی اصلا واسم مهم نیس که چه فکری راجع بم میکنی ؟
تو اگه یه سر سوزن ازم متنفری
من صد برابرش ازت متنفرم
بیزحمت دیگه تگ مگ نکن مارو کار میدی دستمون (((;
ناشناس
پاسخ
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، ᴀʀмɪss ، *VENUS* ، Prometheus ، شـــقآیــق ، Âɴɢ℮ℓ Evιℓ ، Medusa ، shghyegh ، ραтяιcια ، єη∂ℓєѕѕღ
یادش بخیر
همگیییییی باهم دوست بودیم ی زمانی((((((:
بی وفایین بعضیاتون((:

*ایموجی قلب شکسته*
(((:
(((:

•ناشناس•
پاسخ
 سپاس شده توسط Emmɑ ، Mohlek ، *VENUS* ، *Aɴѕel* ، Prometheus ، Âɴɢ℮ℓ Evιℓ ، ѕααяeη ، Ɗєя_Mσηɗ ، ᴀʀмɪss ، امیر‌حسین ، Medusa ، BIG-DARK ، shghyegh ، ραтяιcια ، єη∂ℓєѕѕღ
ببخشید که قبلا بهت گفتم لیمو فکر نمیکردم ناراحت بشی. من فکر میکردم که حتما لیمو دوست داری که اسمتو گذاشتی لیمو ولی نگو که از اول از لیمو متنفر بودی و من احمق نفهمیدم که بخاطر اینکه از لیمو متنفری اسمتو گذاشتی لیمو تا هر روز چشت به اسم لیمو بخوره و یه روز بتونی از لیمو ها انتقام بگیری.

بهرحال معذرت میخوام. بیا رفاقت کنیم.

یه چیزی به یکی از اعضای فلشخور بگو به صورت ناشناس(نسخه2) 81
ناشناس
پاسخ
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، Emmɑ ، *VENUS* ، shghyegh ، ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ ، Medusa ، Mohlek ، *Aɴѕel* ، ᴀʀмɪss ، Prometheus ، ραтяιcια ، ѕααяeη ، єη∂ℓєѕѕღ ، ƁяιƖƖιαηт ، BIG-DARK
نکنه خدایی نکرده فک کردی خیلی زرنگی Big Grin
=/
/=

ناشناس -_-
پاسخ
 سپاس شده توسط Mohlek ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، شـــقآیــق ، *Aɴѕel* ، Prometheus ، Âɴɢ℮ℓ Evιℓ ، єη∂ℓєѕѕღ
مردم!
جمعیتی میلیاردی اما تنها
مخلوقاتی کنار ما اما دور از ما
گاهی شاهد کمک آنها هستیم، اما کمکی ک به نفع خودشان باشد و برای نام جویی استفاده شود به درد عمه شان میخورد
گاهی شاهد زخم آنها بودیم ک خب باز هم دلیل نمیشود از سایر انسان ها ک جزو مردم نیستند ناراحت شویم

مردم!
انسانانی ک تنها شباهتشان با انسان در کلمه است
دو پا هایی ک از حیوانات بی اراده کمتر اند
کسانی ک انگار نه انگار سرچشمه ی روحشان خداست
کسانی ک گویی روحشان ناقص است معلوم نیست چ موجودتی هستند

مردم!
کسانی ک فقط به فکر خودشان هستند
کسانی ک برایشان مهم نیست در ازای برآورده شدن خواسته شان دل ها میشکند
کسانی ک دوست دارند یا به خواسته شان برسند یا همه چیز نابود شود
کسانی ک قلب دارند ولی روح خود را بی آنکه بدانند به شیطان فروختند

سعی کن جزو مردم نباشی کنارشونم نباش...
آخه میدونی شاید به روت نگفته باشم ولی...

تو تکی (;
پاسخ
 سپاس شده توسط Emmɑ ، ѕααяeη ، Mohlek ، لــــــــــⓘلی ، shghyegh ، شـــقآیــق ، єη∂ℓєѕѕღ
چه زیبا گفت مولانا
ای اشک اهسته بریز غم زیاد است
ای شمع اهسته بسوز که شب درار
از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست
ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست
پاسخ
 سپاس شده توسط Prometheus ، Medusa ، *Aɴѕel* ، єη∂ℓєѕѕღ ، سهَ‌ند
شما که خوب هارو بد کردید ):
پاسخ
 سپاس شده توسط shghyegh ، سهَ‌ند ، THEDARKNESS ، Emmɑ ، شـــقآیــق ، ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ ، Medusa ، Mohlek ، єη∂ℓєѕѕღ ، Ɗєя_Mσηɗ ، βάરãɲ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  جواب حرف ناشناس
  ·٠•●♥ تاپیک مرجع مناسبات فلشخور ♥●•٠·
Book روز نویس و خاطره نویسی روزانه فلشخور
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  اگه نفر قبلیت بیفته تو بغلت چیکارش میکنی؟؟؟ نسخه2
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶
  اگه قرار باشه یکی از کاربرای فلشخور رو از نزدیک ببینی ...
  نفرقبلی بعد از تو چه چیزی رو یادش می افته؟
  " مروری بر دفترچه خاطرات فلشخور "
  توی این زمونه چه چیزی نایاب شده؟؟؟؟؟

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 7 مهمان