19-05-2021، 16:23
(آخرین ویرایش در این ارسال: 19-05-2021، 16:24، توسط ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ.)
حرفایی که میزنی رویاییه
تو اگه نخوای جامعه تغییرت میده
|
یه چیزی به یکی از اعضای فلشخور بگو به صورت ناشناس(نسخه2) |
||||||||||||||||||||||||||||||||
19-05-2021، 16:23
(آخرین ویرایش در این ارسال: 19-05-2021، 16:24، توسط ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ.)
حرفایی که میزنی رویاییه
19-05-2021، 17:34
من الان ی ساله اینجام
و مطمعنم رفتارم تو فلش مثله همون روز اولیه ک اومدم اینجا و هیچ تغییری نکردم.. ولی ، بعضیاتون "دارم میگم بعضیا" ی جوریییییییی تغییر کردین ینی ی جوریییییی رنگ عوض کردین ک من هنگ کردمD:: البته حقم داشتین عوض بشینلاف زن بودی بدجور هنوزم هستی منتها الان با کلاس لاف میزنی وااااخ من ی حرکتیو از یکی دیدم اون اولا ک اومده اینجا ک الان واسه من آدم شده ، چون مدیر شده ب قل معروف تون ماهی خورده فاز کوسه برداشته خودتون باشین الان میدونم دیگه هیچ مدیری سپاس نمیده
19-05-2021، 18:30
تغییر میکنم چون زنده م.
آقا من دیشب یه کرم خیلی ریز روت ریختم دیگه حلال کن
20-05-2021، 15:47
نمیدونم میخونی یا نه
میخوام برم گفتمم قبلا من به دردت نمی خورم دیگه ببخشم شاید خوندی اگه خوندی بدون من ادم عشق و اینا نیستم
20-05-2021، 16:06
آهای آقـــآی x حواســت باشه ها من همیشه انقد بخشنده نیــسمآ
پـــآستیلــم پیشکش:1 و در آخـــر انقد نزن تو ذوقم... پ.ن=بخــــشیدمت (:
20-05-2021، 21:42
روم نمیشه به صورت شناس بگم !
دوتا ادم بیست و چند ساله ، عقلشونو گذاشتن کف دستشون ، شدن رسوا و بازیچه ! ولی خب ، این مشکلات توی فلشخور بوده و برای من غیرقابل حل شدن نیست ! تصورم کلا بهم ریخته !! متاسفم برای شما !! من واقعا نمیدونم جواب بقیه رو چی بدم...
ملیکا تو نمیدونی من کیم و هیچ وقت هم نمیفهمی ولی خیلی بچه ای خیلی خیلی خیلی کاش یاد بگیری بزرگ شی بچه نمونی شاخ بازیام تموم کن اینقدر هم انگلیش ننویس تا الان صد تا غلط املایی از توشون پیدا کردم علی رغم تو که به روی همه میاری به روت نیاوردم اینقدر هم تا بلافاصله یکی عکس میذاره نگو فیکه فقط عکسای تو قشنگ نیستن کلا باهات حال نمیکنم برخلاف همه که میگن مثل 27 ساله هایی نه شبیه 9ساله هایی(:
خاب ؛ این پیامتو اینجا پیست کردم تا اگه یه درصد تو گ.آ نبینی اینجا ببینی. •من هیچ وقت ادعای بزرگی رو در نمیارم کلا یه بچم ۱۴ سالمه فقط خواستم یاد اوری کنم(; بعد اینجا هم یه محیط تفریحیه نه پایگاه نظامی •ادم شاخ احساس سر بودم و برتر بودم از بقیه رو میکنه میتونی بری از مهرداد -شقا و... دیگه سوال کنی متوجه میشی به خاطر یه رفتار تندم جلو همه تو گ.آ معذرت خواهی از بعضیا کردم به این میگی شاخی؟! •من غلط املایی گاهی دارم صحیح !ولی غلط املایی های بقیه رو هم میگم؟!lol عجب •من یه عادتی که دارم اینه که هیچوقت به هیچکس نمیگم عکساش فیکه •اون دیگه نظر توئه... حالا بیا پ.خ گلم :v
ببخشیدا
نمیشناسمت اما بایدبگم: خیلی شکر خوردی (اون حرفو زدی)^_^♡ شانس بیاری نفهمم کی هستی اما حتی اگ ب قیمت بن شدنم تموم بشه حالتو میگیرم #من همیشه مهربون نیستم♡
21-05-2021، 1:59
تاج سرمی خواهرمی
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|