17-05-2021، 20:46
لعنتی جذاب :>
|
یه چیزی به یکی از اعضای فلشخور بگو به صورت ناشناس(نسخه2) |
||||||||||||||||||||||||||||||||
17-05-2021، 20:46
لعنتی جذاب :>
18-05-2021، 10:05
باید یه سری عقاید و دور انداخت:/
18-05-2021، 12:42
خیلی زشته همچین رفتار بزرگانه ای!تو کی انقدر حسود شدی؟
18-05-2021، 13:26
نمیدونم اینو چجوری به خودت بگم واسه همین اینجا میگم
همه ی آدما اشتباه میکنن . همه ی ما تو یه سری شرایط و موقعیت ها ممکنه اشتباه تصمیم گیری کنیم ولی مهم اینکه بعدش اشتباهمونو قبول کنیم و از عذرخواهی کردن خجالت نکشیم این غرور اشتباهه . یکی از نشونه های بالغ شدن همینه که بتونی واسه اشتباهت ، بدون خجالت ، عذر بخوای پشیمونی چیز طبیعیه مخصوصا بعد از حرکتی که وقتی هیجانی بودیم انجامش دادیم آدما خیلی مهربون تر و قشنگ تر از چیزیَن که فکر میکنی وقتی تو خالصانه مهربون باشی ، اونا هم مهربون میشن میدونم خودتم ناراحتی . پس غرورتو بذار کنار و واسه یک بارم شده قبول کن اشتباه کردی ❤️ تو قضاوت کردی باور کن هیچ اِشکالی نداره و همه اشتباه میکنن باور کن هنوزم عزیزی و دوست داشتنی
18-05-2021، 13:27
تباها زیادن !مراقب قشنگیات باش
18-05-2021، 18:55
هیچی دیگه کارای می کنی موندم چیکار کنم
مثل بچه ها قهر میکنی
18-05-2021، 19:06
ميدوني جذابتريــن چيز تو دنيــآ چيع؟
اينكه همش ميزني تو ذوقم بيچاره ذوقم ميترسه بياد بيرون بزني بكشيشD:
18-05-2021، 19:58
چرا هر بار میخندم فک میکنی دروغاتو باور میکنم
یه بارم فک کن دارم به خریت تو میخندم ...
18-05-2021، 20:05
اکر پاکر همتونم
18-05-2021، 20:21
هیچ وقت نمیخواستم اینو بگم ولی واقعا حرصم گرفته
اصلا نمیدونم قدرت درک اینو داری بفهمی با توام یا نه خدایی کارات برخلاف چیزی که نشون میدی خیلی بچه گانه اس کامنت یا پست هرچی که بهش میگین میذاری باهم خوب باشید مهربون باشین دنیا دورزه و فلان ولی تا یه غلط املایی ببینی یه عکس فیک ببینی بدون معطلی به روشون میاری یا بلافاصله بعد از اینکه یه بنده خدایی از خودش عکسش یاهرچی تعریف کنه یکی عین همون پست میکنی و با خاک یکسانش میکنی یادمون باشه همه اینجا اعتماد به سقف ندارن بعضیا احتیاج به تعریف دارن (حتی الکی)تا حداقل کمی خودشونو باور کنن هوووووووف حرف زیاده ولی بهتره بسته بمونه اینجا همه همسنین (لبته بیشترتون) لازم نیست ادای 20 ساله هارو دربیارین که وسطش سوتی بدین
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|