12-04-2021، 13:53
جر نکنین رودگلوم روووود
بوتون سوخت بدبختگل
بوتون سوخت بدبختگل
|
یه چیزی به یکی از اعضای فلشخور بگو به صورت ناشناس(نسخه2) |
||||||||||||||||||||||||||||||||
12-04-2021، 13:53
جر نکنین رودگلوم روووود
بوتون سوخت بدبختگل
12-04-2021، 14:05
اختلال شخصیت ضد اجتماعی،
وضعیتی است که فرد هیچ اهمیتی برای رفتار صحیح و اشتباه و احساسات دیگران قائل نیست و حقوق دیگران را رعایت نمیکند.
آنها نسبت به دیگران سنگدلانه، خشن و بیتفاوت رفتار میکنند و بابت این نوع رفتار هیچ احساس پشیمانی و گناهی ندارند.
اختلال شخصیت خودشیفته،
یکی از اختلالات شخصیتهای مربوط به دسته نمایشی است و فرد مبتلا خود را بسیار مهم و بزرگ تصور میکند و به شیوهای اغراق آمیز احساس توانمندی و لیاقت میکند.
آنها در ذهن خود را فردی مشهور میپندارند و از آنجایی که بسیار خود را سزاوار و لایق میدانند، نیازها و مشکلات دیگران هیچ جایگاهی در دنیای آنها ندارد.
میبینی عزیزم؟ این رفتارا نشونهی خفن، قوی، مقتدر یا کاریزماتیک بودن نیست. نشونهی بیماریه.
و تو موریارتی یا جوکر نیستی که در عینِ بیماری روانی، همچنان جذاب باشی. به خودت بیا.
12-04-2021، 14:09
فوضول نباشیم!
12-04-2021، 14:12
عاع آره به قول دوستمون فوضول نباشيم !
12-04-2021، 14:31
فعلا چیزی نمیگم تا خوب خودتو خالی کنی
هعی
ناموصا بیخیال من نمیتونم تو این شرایط و موقعیت ها لفظ قلم صحبت کنم و ب زبون خودم میگم این کینع و کدورتا و داستانارو شیافش کنین بره ارزش نداره یکم واس خودتون ارزش قایل بشین
شوخی کردن هم حدی داره
اینکه بخوای شوخی هایِ بیجا کنی و بعد بگی عه این چقدر بی جنبست باید بگم ک نه عزیزم شما جنبه شوخی کردن نداری !
12-04-2021، 15:36
باطن و ظاهرت واسه خودته جونِ دل!
دیگه چی داری؟
12-04-2021، 15:39
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.tabamusic.com/Music/1400/01/Masoud%20Sadeghloo%20-%20Zade%20Baroon.mp3 هدفم تیکه اولشه! طلا بخرید و اونو رو درودیوار حک کنید!
12-04-2021، 18:32
دیگه شبا قبل خواب براتون دعا نمیکنم بی عدبا ._.
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|