20-03-2021، 14:58
(آخرین ویرایش در این ارسال: 20-03-2021، 15:01، توسط _Strawberry_.)
@ﻓﺮﻧﻮﺩِ ﺑﻦ ﮔﯿﻮﻣﺮﺙ
عه یادم رفت به شماتبریک بگم
عیدتون مبارک^^
عه یادم رفت به شماتبریک بگم
عیدتون مبارک^^
|
·٠•●♥ تاپیک مرجع مناسبات فلشخور ♥●•٠· |
||||||||||||||||||||||||||||||||
20-03-2021، 14:58
(آخرین ویرایش در این ارسال: 20-03-2021، 15:01، توسط _Strawberry_.)
@ﻓﺮﻧﻮﺩِ ﺑﻦ ﮔﯿﻮﻣﺮﺙ
عه یادم رفت به شماتبریک بگم عیدتون مبارک^^
(20-03-2021، 12:34)Волшебник نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. سال نو مبارک امیدوارم امسال به همه آرزوهاتون برسین رفقای گلم ![]() ![]() @Volkan عيدت مبارررررک ![]()
20-03-2021، 15:28
دوستان عیدتون کلی مبارک باشه
تگ نمی تونم کنم چون اسم های کاربری خیلیا عوض شده و نمیشناسم ولی به همه کسایی که حتی یه حرف کوچکی باهاشون زدم یه روزی تبریک میگم ![]() حال دلتون کلی خوب باشه تلاش کنید و به هدف هاتون برسید
20-03-2021، 16:22
تولد عید همگی مبارک !
ایشالا ۱۴۰۰ همون سالی باشه که چند سال دیگه دارید تعریف میکنید بگید، همه چی از سال ۱۴۰۰ شروع شد ...
20-03-2021، 16:58
20-03-2021، 18:56
سال 1300 و 400 بر همه مبارکککککککککککککککککککککککککک
پ.ن:حوصله تگ نداشتم._.
@لــــــــــⓘلی
امروز تولد بهترین و مهربون ترین دختر دنیاست هر چقدرم بزرگ شی بازم واسم یه مکنه کوچولویی:) امیدوارم همیشه کنار من بمونی(تهدید هم هست:/) دوست دارم دوست دارم چیکار کنم چیکارکنم دست خودم نیست نیست^^
21-03-2021، 11:09
عید همتون مبارک...(=
![]() امیدوارم سال خوبی داشته باشین...!
21-03-2021، 19:01
سرم خیلی شلوغ بود ، اندکی دیر شد همینم شیرینیشو زیاد میکنه اصن v: مگه نه ؟ (جرات میخوام بگید نه فقط ، با تفنگ پر نشستم اینجا ، ایح :| )
سال نوتون مبارک جوووون دلااااااا D: @SABER @Faust @ @"ctrl+w" @Jack Daniel'ѕ @"мᴀᴢᴇ" @Medusa @"Moяѕє" @ßяɪcε @♱ ᴠɪᴄᴛᴏʀ ♱ @*VENUS* @ⓩⓐⓗⓡⓐ @•ДmịrHoSsiŋ• @ɪᴄᴇ @"†ˢᴵᶜᴷ ᴹᴵᴺᴰ†" @*Aɴѕel* @"*Aɴѕιl*" @Волшебник @فرنودِ بن گیومرث @ρσєѕɪ @"نــــــــــⓐنسی" @کــــــــــⓐرمَن @"صباnafas" @red_Queen @ @ʜɪᴅᴅᴇɴ @لــــــــــⓘلی @ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ @"KᏙ¥றᏙƝ" @omidkaqaz @"ƤᴏᴏƁᴏи" @"ʟᴇɪᴛᴏ" @"♔Khalse♔" اگر از دوستان کسی از قلم افتاده عید اونم مبارک ، کسایی که از قلم نیفتادن و نمیشناسمشون و ممکنه بعدا از قلم بیفتن هم تبریک D: عیدی من فراموش نشه ._.* یا علی.
22-03-2021، 20:23
@"نــــــــــⓐنسی"
@"♔Khalse♔" @"ʟᴇɪᴛᴏ" @"ƤᴏᴏƁᴏи" @☪爪尺.山丨几几乇尺☪ @"ѕσℓιηα" @"♡•rainy_girl•♡" @"Iam_RIHAM" @"Arefe 6" @"☆мᴇʜяᴀʙ☆" @ƁяιƖƖιαηт @ @*Aɴѕel* @ از همتون ممنونم همتون خیلی خوشحالم کردین(: _______ @"نــــــــــⓐنسی" و ت وروجک D:✨❤️ خیلی دوست دارم سهونا نداشتمت چیکار میکردم من (: بهترین رفیق من ^.^❤️ جبران میکنم حالا بشین ببین❤️_❤️ ____ و اینک اگر کسیو جا انداختم ببخشید (:
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|