20-03-2021، 10:17
|
امتیاز موضوع:
·٠•●♥ تاپیک مرجع مناسبات فلشخور ♥●•٠· |
||||||||||||||||||||||||||||||||
پیش پیش عید همگی مبارک
20-03-2021، 11:14
سال جدید رو به همه ی دوستان تبریک میگم امیدوارم
سالی پراز نور و امید داشته باشید ارزو میکنم سال خیلی خوبی داشته باشین نوروز1400مبارک^^ @SABER @"ctrl+w" @Волшебник @*VENUS* @Ɗєя_Mσηɗ @ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ @"☆coииoя☆" @"ƤᴏᴏƁᴏи" @"ʟᴇɪᴛᴏ" @"☆мᴇʜяᴀʙ☆" @"ѕσℓιηα" @"Alien" @*Aɴѕel* @ @☪爪尺.山丨几几乇尺☪ @"AVA_MADI*" @"Arefe 6" @•ДmịrHoSsiŋ• @Faust @ @"ﻟــــــــــⓘﻟﯽ" @"ﻧــــــــــⓐﻧﺴﯽ" @"Musalick" @"♡•rainy_girl•♡" @"♜THE DARKNESS♜" @ßяɪcε @"ﮐــــــــــⓐﺭﻣَﻦ" @"*Aɴѕιl*" @ʜɪᴅᴅᴇɴ @♱ ᴠɪᴄᴛᴏʀ ♱ @ @"ﺟﺎﻭﯾﺪﻡ" @"Iam_RIHAM" @ραтяιcια @Medusa @"BTS.ARMY"
20-03-2021، 11:17
هعی سال ۹۹ هم تموم شد
سال نو همگی شما مبارک
20-03-2021، 11:48
عید همگی مبارک سال خوبی داشته باشید
20-03-2021، 12:16
@SABER
@"ctrl+w" @Волшебник @*VENUS* @Ɗєя_Mσηɗ @ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ @"☆coииoя☆" @"ƤᴏᴏƁᴏи" @"ʟᴇɪᴛᴏ" @"☆мᴇʜяᴀʙ☆" @"ѕσℓιηα" @"Alien" @*Aɴѕel* @ @☪爪尺.山丨几几乇尺☪ @"AVA_MADI*" @"Arefe 6" @•ДmịrHoSsiŋ• @Faust @ @"ﻟــــــــــⓘﻟﯽ" @"ﻧــــــــــⓐﻧﺴﯽ" @"Musalick" @"♡•rainy_girl•♡" @"♜THE DARKNESS♜" @ßяɪcε @"ﮐــــــــــⓐﺭﻣَﻦ" @"*Aɴѕιl*" @ʜɪᴅᴅᴇɴ @♱ ᴠɪᴄᴛᴏʀ ♱ @ @"ﺟﺎﻭﯾﺪﻡ" @"Iam_RIHAM" @ραтяιcια @Medusa @"BTS.ARMY" بدون هیچ توضیحی بزنید رو لینک و حال کنین D:: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. https://goo.gl/yMocU9
20-03-2021، 12:17
عید همه مبارک.
20-03-2021، 12:20
عید همه مبارکااا باشه
سال وری گودی داشته باشین با کلی آرزوهای نایس نایس♡
20-03-2021، 12:22
امیدوارم در این سالی که میآید، هزار اشتباه کنید. اگر اشتباه کنید، یعنی دارید چیزهای جدید میسازید، یا روشهای جدید امتحان میکنید، یاد میگیرید، زندگی میکنید، مزرهایتان را جابهجا میکنید، خودتان را عوض میکنید و دنیایتان را. کارهایی میکنید که قبلا نکردهاید، و راستش از همه مهمتر: دارید یک تکانی میخورید و حرکتی میکنید. برای همه اینهاست که این «اشتباه کردن» آرزوی من برای شماست، برای همه ما، برای خودم. اشتباهات جدید کنید. از آن اشتباهات باشکوه و باعظمت. اشتباهاتی که قبلا هیچکس نکرده. یخ نزنید، جا نزنید، نگران این نباشید که این خوب نیست و آن کامل نیست، هرچه که هست: هنر یا عشق یا کار یا خانواده يا زندگى. هرچه هست كه از انجام دادنش مىترسيد، انجامش دهيد. اشتباه كنيد سال آينده، و تا ابد !
+ایشالا که درس گرفتن هم بخشی ازش باشه [:
20-03-2021، 12:28
یادم رفت تگت کنم
سال نوی تو هم مبارک @"♔Khalse♔"
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 28 مهمان