07-03-2021، 21:04
@Medusa تولدت مبارک
|
·٠•●♥ تاپیک مرجع مناسبات فلشخور ♥●•٠· |
||||||||||||||||||||||||||||||||
08-03-2021، 11:23
روز زن همه زن های انجمن مبارک ._.
زنی که بلند می خندد "بی حیا" نیست، "سرزنده" است.
زنی که وقت طلاق حقوقش را بخواهد "دزد" نیست، "آگاه" است. زنی که بلد است حقش را بگیرد "سلیطه" نیست، "توانمند" است. زنی که هیچ گونه مزاحمت و آزار را برنمی تابد "مادر فولاد زره" نیست، "آزاده" است. زنی که تنها به سفر و راه های دور و دراز می رود "ول" نیست، "جهاندیده" است. زنی که طلاق گرفته "مطلقه" نیست، "مجرد" است. دختری که ازدواج نکرده "ترشیده" نیست، "مستقل" است. زنی که شوهرش مرده "بیوه" نیست، زن "مجرد" است. زنی که ظاهر جذابی دارد "جیگر" یا "هلو" نیست، "زیبا" است. زنی که تنها با فرزندانش زندگی می کند "بی سرپرست" نیست، "سرپرست خانوار" است. زنی که هنرمند فعال در اجتماع است "هرجایی" نیست، " مایه افتخار" است. دختری که باکره باشد "دست نخورده" نیست، "دوشیزه" است. دختری که نامزدی اش به هم خورده "دست خورده" نیست. "دل شکسته" است. زنی که نگران زنان سرزمینش باشد "فمنیست کله خراب" نیست، "دلسوز" است. فرهنگ لغاتمان را اصلاح کنیم. خشونت ها خودبخود کاسته خواهد شد. با هم مهربان باشیم. #الهام_فلاح روز جهانی زن مبارک هممون باشه *^__^* @ همه ی_دخترای_گل گلی_فلشخور
08-03-2021، 19:30
زن روز نمیخواهد ، امنیت میخواهد ! به امید امنیت عمومی بانوان کشورم !
08-03-2021، 19:51
دخترها توجه را خیلى دوست دارند
و عشق رابیشتر یک دختر اگر عاشق شود، دنیاى اطرافش رنگ زندگى میگیرد روز دختر،روز زن،ولنتاین و روز عشق بهانه است به دختر ها عشق هدیه کنید آن هم نه یک روز درسال هر روز ،هر روز و هر روز... هدیه ای کوچک به وسعت مهربانی های بزرگ تان امروزتان بیشتر از همیشه مبارک باشهジ
08-03-2021، 22:49
❤روز زن،روز مادرانی است که در هر شرایطی از زندگی، کودکان خود را حفاظت میکنند❤
❤روز زن،روز زنیست که برای دفاع از وطنش،دست به اسلحه زد و از جان خود گذشت❤ ❤روز زن،روز زنانیست که در این بحران کرونا،تنها منبع خرج زندگی و تنها شغلشان را از دست دادند❤ ❤روز زن،روز زنانی است که مورد تجاوزجنسی قرار گرفتند،اما صبر و مقاومت کردند و ناامیدی درونشان را شکست دادند❤ ❤روز زن،روز زنانی است که به تبعیض و بی انصافی رضایت ندادند و توانستند الگوی خوبی برای کودکانشان باشند❤ ❤روز زن،روز زنانی است که بدون آنها دنیا هیچ بود و هر لحظه از زندگی بدون زن یک کابوس بزرگ برای جهان هستی بود❤ ❤من،به عنوان یک مرد که زن را نیمه گمشده این جهان میداند میگویم،ما باید از حقوق زنان دفاع کنیم❤ شعار ما این است: We Are Defender Of Women's Defend Her We Shall Never Surrender
09-03-2021، 13:31
نام تو رازی نوشته بر بال پروانه هاست . . . گلها همه به نام تو مشهورند . . . آیینه های از انعکاس نام تو می خندند و من تنها برای تو می گویم:زندگی کن تا زنده بمانم . . . روزت مبارک
10-03-2021، 22:46
(آخرین ویرایش در این ارسال: 10-03-2021، 23:05، توسط Sirvan10_a.)
@لــــــــــⓘلی
سلامبه دوست بیشعور گاو و .... ام چونتا جای که اطلاع داری من خیلی کرم دارم و کرم میریزم اومدم چندین روز زودتر تولدتو تبریک بگم. دوس داشتم تو روبیک هم بهت تبریک بگم اما خودت میدونی به دلایلی فعالیتم تو مجازی ۱ هزارم شده. و خودتم میدونی عاشق تولد توم دیگه چون ۲ روز بعدش تولد اونو دیگه خودت خوب میدونی کی رو میگم اکوری پکور. تولد مبارک ۱۱۹ سال و ۱۱ ماهه بشی ایشالا.. همیشه شاد باشی چشات پر نور خنده رو لبت و پیشه عشقت با خوشی و سلامت زندگی کنی از طرف من ببوسش همیشه مراقب خودت باش خوشکل خانوم. از آدم های بی معرفتم دوری کن. دوست دارم بای بای
11-03-2021، 14:02
تولد پیامبر اسلامو (عید مبعث)ب همه تبریک عرض میکنم
11-03-2021، 17:30
عید مبعث رو تبریک میگم !
+ تولد پیامبر اخه؟ :/ WTF?
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|