16-02-2021، 11:37
@*VENUS*
زیبا ژان هم تولدت و هم بنفش شدنت مبارک^^
زیبا ژان هم تولدت و هم بنفش شدنت مبارک^^
|
·٠•●♥ تاپیک مرجع مناسبات فلشخور ♥●•٠· |
|||||||||||||||||||||||
16-02-2021، 12:39
@*VENUS*
تَوَلـــــــدِت مبــــآرَکـــــ خـــانومـــــ بُزُرگــــ(: بَنَفشـــــ بآبآبـــی،مُبآرکــــ بآشــــه
16-02-2021، 18:55
@*VENUS*
من که میگم هرچی آدم جذابه بهمنیه *-* تولدت مبارکت باشه خانوم آرزو میکنم اونقدر زنده باشی که به همه ی همه ی آرزو های قشنگت برسی <: و هیچ وقت از گذشته ای که داشتی پشیمون نشی ^^ راستی خوش برگشتی (:
17-02-2021، 1:27
از همگی خیلی خیلی ممنونم ^.^
دوستون دارم
24-02-2021، 4:06
ببین تولد کیهههه
@farid.SHOMPET یکی از جالب ترین خاطراتی که ازت دارم اون روزیه که هی با هر جمله ای که میگفتی من بیشتر سورپرایز میشدم .. دیگه وقتی گفتی زنو بچه ام داری داشتم سکته میکردم ._. اولین چیزی که بعد از برگشتم از صابر پرسیدم این بود که فرید هنوزم میاد یا نه ؟ که گفت نه ): .. ولی من که میدونم تو بالاخره میایو سر میزنی به اینجا نمیدونم الان دقیقا چند سالت شده پیرِمرد ولی آرزو میکنم هر جا که هستی خوشحال ترینو موفق ترین باشی ^.^
24-02-2021، 8:36
24-02-2021، 9:07
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/member.php?action=profile&uid=935 تولدت مبارک هر چند ک نمیشناسمت
24-02-2021، 9:20
@دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
farid .SHOMPET ایولا عجب تولدی داریم امروزلامصب تولدا یک یک شون عالی ان مرسی از اینکه خاطرات هنوز زنده س واس ماهایی که حداقل اسمت و شنیدیم و کلی شوق دیدارتو داریم امیدوارم به همین زودی ها ببینیمت شادم که تو هستی و جهان باتو بهشت تا هست جهان ، گلم فدایی داری تولدت مبارک گل زیبای زندگی | |||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|