04-12-2014، 13:30
(04-12-2014، 12:02)×LUC i FER× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.در پاسخ به این که 52 در صد ایرانیا کار نمیکنن باید بگم که از بین اینا خیلیاشون واقعا نمیخوان کار بکنن تن پرورن دوست دارن بشینن یکی واسشون پول بیاره خوب اینطوری که نمیشه ادم اگه بخواد واقعا کار بکنه میکنه.
نقل قول: شما داری به شعور ملت ایران توهین میکنی؟
:|
نقل قول: این همه ادم باسواد و تحصیل کرده تو ایران وجود داره اونوفت شما میگی عرضه بچه بزرگ کردن ندارن؟
منکر افراد فرهیخته و توانمدن که این اواخر نسبت به قبل بیشتر شدن نمیشم ولی کسانی که این مهارت رو ندارن در این مملکت بسیارند..
فعلا که بیشتر از نیمی از مردم مملکت ما زندگی ای انگل وار و وابسته ی به دیگری دارن
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
52 درصد ایرانیان کار نمیکنند
دولت هم ماشاالله پیرو سخنان شما شرایط کار رو در سطح قابل قبولی با درامد و مرتبط با تخصص فرد فراهم کرده و دیگه نور النور شده
نقل قول: حالا همه اینا به فرض محال درست من یه سوال دارم سگ میتونه جای بچه ادم و بگیره؟
هر چی باشه اون یه حیوونه؟
سگ انسانه؟فردا پس فردا کمک دستت میشه تو پیری؟
نمیدونم کی همچین چیزی گفتم که بهم نسبت میدیش :/
هرکس علاقه ای داره من نه سگ میخوام نه بچه !تو اگر فکر میکنی در دوران پیری نیاز به پرستار داری میتونی ده تا بچه بیاری تو را به سگ دوستی دیگری چکار؟
ضمنا سگ جانوری این چنین که تو معرفی میکنی بیفایده نیست و میتونه خیلی بدردت بخوره..
گاهی هم همین سگ شرف داره به ده تا انسان
نقل قول: سگ از انسان برتره؟الله اکبر
انسان اشرف مخلوقاته.
اونوقت شما یه حیوون با یه سگ مقایسه میکنی؟
اصلا قابل مقایسه نیستن.
واقعا دارم میبینم که درسته ما تو جاهلیت مدرنیم تازه وضع جاهلیت عرب از ما بهتر بود چون اون بدبختا نمیدونستن حجت زمانشون کیه؟
آری dear گاهی سگ از انسان هم بهتره
نقل قول: اصلا حرف های بی ربط و بی منطق و مزخرفی میزنید ادم میخواد شاخ دربیاره
همچنین :/
مشکل تو دگماتیستِ بی رحمیه که چسبیده به سرت و اجازه ی درست اندیشیدن رو بهت نمیده
چرا با جزمیت برخورد میکنی؟ نه سگ ان چنان که میگی بی فایدست یا واجب و نه بچه ... هردوی این ها نیاز به تربیت درست دارن که اگر بلد نباشی جفتشون هم مجوداتی انگل بار میان.. دست اخر تصمیم با خودته! ضمنا توام نگران جمعیت ممکلت نباش جمعیتی که با "سگ" بخواد منقرض بشه همون بهتر که به فنا بره. اگر اینطوری بود تاحالا اروپا و امریکا فسیل میشدن و ما هم از دست استکبار جهانی راحت
چون جمعیت کم شده و اقتصاد هم مقاربتیــ.. ببخشید مقاومتی. . . ، دلیل نمیشه من هم جهاده نکاح راه بندازم و در راستای لا پوشونی گندهای معظم له بی چونو چرا دو تا دوتا بچه بیارم
نقل قول: شما رابطه ی جنسی با سگو چی میگی؟اینم حتما از بی پولیه.یارو پول نداره زن بگیره اونوقت سگ میگیره...اره؟
خدا چرا زن و مرد و افرید؟این دو مکمل همدیگه هستن.
هرکی بوده امارشو بده سازمان حمایت از حیوانات در بیشتر مناطق اونجا حیوون ازاری هم جرم محسوب میشه و مثل این مملکت نیس که سگ کشی رواج داشته باشه
حیوان خواهی یک نوع ناهنجاری جنسیه که قدمتش هم ورای قرون اخیره و در منطقه ی خاصی از دنیا هم خلاصه نمیشه.. توی روستاهای همین مملکت هم کما کان خبره این چیزهارو میشنویم :/
جان کلام اینکه dear ، حق انتخاب با خود فرده.. دوستهایی که در این تاپیک اینقدر با جزمیت رفتار میکنن یک مقدار اخلاق رو رعایت کنن و نه به کسی که به سگ علاقمنده انگ سگ بازی بزنن و نه به کسی که بچه نمیخواد چیزی رو تحمیل کنن، این رفتارها روی بچه هاتون هم تاثیر میزاره..
هرکس مختاره کاری که میخواد بکنه.. منم با دوست دُختَرَم به خوبی هم دیگه رو تکمیل کردیم و با خوبیو خوشی نسبی ای گذران زندگی . . : )
ابلها مردا عدوی تو نیستم من انکار توام
یادت بخیر شاهینهـ شهر
يه هاله ي مقدس رو سر مترسک!
يکي بزغاله مي بينه همه رو ! يکي هم سگ !
شکم سير و مغر پير و انقلاب مخملي !
چريک کت شلواري و چه گواراي فکلي !
سياسياي مست و مستاي معتقد !
دکتر و پرفسور با پيشوند سيد !
مفتي بي ريشه و ريشه ي مفتي ! امت گشنه !
کرم و کلام کذب و کشف و کتاب کهنه
دولت بيمار ! ملت بيزار ! مدير غايب
جوون و جلق و جهاد اکبر و امام نائب
شهيد زنده و زنده هاي مرده بي کفن
چماق و چراغ ِ دين چلغوزاي بي وطن
فردوسي ! خط امامي با سربند يا زهرا
حافظ ! يه بسيجي کلاچ به دست سر کوچه ها
حقوق بشر بشر بي هدف هاي شيرين
تلفيق مسجد با نماي کاخ سفيد کرملين
فمينيست مردونه ! حق زن مي شه بازيچه !
فالاچي با دامن ميني ژوپ و سبيل نيچه
" این ینی نقش من تو فیلم زندگی سگی رول یه جنازه که زندس به همین سادگی "
در ضمن بچه اوردن فقط این نیست که ازت مراقبت کنه واقعا نمیدونم این عقله که تو داری؟
تو کلا از ریشه مشکل داری.خدا پیغمبر و قبول نداری.پس دیگه هیچ وقت تو این بحثا شرکت نکن.
مگه من گفتم سگ بی فایدس؟سگ خوبه برای شکار برای نگهبانی....
نه برای ازدواج و به عنوان همسر و بچه ادم
ببین عزیزم هر کاری کنی حیوون بازم حیوونه
هر کی بوده امارشو بدم؟تو کل جهان این داره اتفاق میفته؟چه طور میشه تو از در صد بیکاری های جوونا باخبری و از امار رابطه جنسی با حیونات بی خبر؟
دوست دختر شما به بحث ما ربطی نداره....