12-09-2014، 0:08
سمبوسه مرغ
مواد لازم
آرد دو پيمانه
ماست دو قاشق سوپخوري
روغن مايع نصف پيمانه
نمك و فلفل و آب ولرم به ميزان لازم
پياز دو عدد
گوشت مرغ 300 گرم
جعفري خردشده يك تا دو قاشق سوپخوري
روغن براي سرخ كردن به ميزان لازم
سمبوسه مرغ
طرز تهيه
پيازها را خرد كرده و در روغن كمي تفت ميدهيم تا نرم شود. بعد مرغها را هم خرد و به پياز اضافه ميكنيم و نمك، فلفل و جعفري خردشده را هم با مواد مخلوط ميكنيم تا به خورد هم بروند.
در ظرف ديگري آرد، روغن مايع و ماست را با هم مخلوط كرده و آب ولرم را تا زماني كه خمير به دست نچسبد اضافه ميكنيم تا خمير يكدستي به دست آيد. بعد در يك سطح آرد پاشيده و خمير را با وردنه باز ميكنيم و با ليوان گرد قالب زده، از مواد در هر قالب كمي گذاشته و لبههاي خمير را با چنگال كاملا ميبنديم تا باز نشود و در روغن هر دو طرف سمبوسه را سرخ ميكنيم.
ساندویچ ها