نظرسنجی: آیا به بنر احتیاج دارین؟
بله
خیر
[نمایش نتایج]

توضیح: این یک نظرسنجی عمومی‌است. کاربران می‌توانند گزینه‌ی انتخابی شما را مشاهده کنند.
امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

طراحی بنر آنلاین برای شما

(13-08-2012، 11:34)mohamad66 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-08-2012، 19:59)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من میخوام و حاضرم سپاس بهتون بدمWink

من مگه برات درست نکردم؟؟؟
یکی دیگه میخوای؟

اره یکی دیگه
پاسخ
آگهی
چه جوری؟ چه شکلی؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
طراحی بنر آنلاین برای شما 5
پاسخ
 سپاس شده توسط امیررضا* ، ...ab...
متحرک
درباره ی وبلاگم.قرمز،زرد،نارنجی ورنگ هایی که قشنگه.
عکس:گل وطبیعت
متن:vahid imani پایینش هم آدرس وبسایتم باشه(vib1027.blogfa.com)
بیاتووبلاگم.Heart
پاسخ
دارم وسوسه می شما
عشق چیه مهمترین مسعله زندگی یا یه حرفه بی هوده ولی برایه بعضی ها اشک ولبخنده و برایه بعضیایه دیگه یه بازیه احمقانه عشق هیچ حد ومرزی نداره پکروم پتاتا یعنی هر چه با دا بادBig Grin

پاسخ
جدید چی داری؟؟
پاسخ
(16-08-2012، 9:41)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جدید چی داری؟؟

هرچی بخوای دارم پ.خ بده
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پاسخ
چند تا قرار بده ببینم
پاسخ
چند تا قرار بده ببینم
پاسخ
بابا من 100 بار پیام دادم پس چرا بنر نمیسازی برات 100 بار پیام خصوصی دادم همونطوری که خودت گفتی دیگه خسته شدم

من متحک میخوام اسم وبلاگم تبلیغ بشه حالا به هر نحوی و پس زمینه اش مشکی وقرمز باشه وشیک وباکلاس باشه نه از این قرمز های جیغ وبیخود یا سیاه های معمولی از اون بنر های مال سایت فودی هم نمیخوام میخوام برای هیچ کیس درستش نکرده باشی تک باشه مشکلی بود به من بگو
پاسخ
هیچ پیامی از شما دریافت نشد
*******اگه میخواین یاد بگیرید چه جوری بنر بسازید برین تو موضوع آموزش ساخت بنر+عکس خودتون بسازید****************
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 20 مهمان