طراحی بنر آنلاین برای شما - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +--- موضوع: طراحی بنر آنلاین برای شما (/showthread.php?tid=13696) |
طراحی بنر آنلاین برای شما - mohamad66 - 04-08-2012 درود من میخوام برای شما کاربران عزیز فلش خور اگه خواستید بنر درست کنم قبلا برای شما پرشیا بنر درست میکرد اما حالا که اون نمیاد به من پیام خصوصی بزنید که براتون درست کنم اما تو پیام خصوصی این ها رو هم بگین: 1. متحرک باشه یا ثابت 2. رنگ و عکس بنر 3. متن داخل بنر 4. موضوع و نوع بنر 5.تعداد کلمات مثلا:بنر اول 3 کلمه و بنر دوم دو کلمه ((یکی از دوستان درباره ی هزینه ی ساخت پرسید باید بگم رایگانه فقط اگه یه وبلاگ داره همدیگر رو لینک میکنیم و اگر نه کاملا رایگانه))صلواتیه اینم چند تا از مدل ها که هم برای خودم و هم برای فلش خور و کاربرانش و وبلاگم ساختم: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. تا الان 15 بنر برای کاربران فلش خور ساخته شد. RE: طراحی بنر آنلاین برای شما - mohamad66 - 04-08-2012 کسی بنر نمیخواد؟ RE: طراحی بنر آنلاین برای شما - mohamad66 - 04-08-2012 فكر كنم موضوع رو حذف كنم بهتره RE: طراحی بنر آنلاین برای شما - POUYA AGIN - 05-08-2012 طراحی بنر انلاینبد جنس از یک سایت انلاین برداشتی بیا دروغ گو RE: طراحی بنر آنلاین برای شما - Armina - 06-08-2012 من میخوام... RE: طراحی بنر آنلاین برای شما - mohamad66 - 06-08-2012 (06-08-2012، 7:23)armina نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. چطور باشه؟ با پیام خصوصی بگو آقای پویا اگه میگی مال یه سایت دیگه رو ویرایش کردم بدون اینکه بدونه اینطور نیست . یه نگا به محمد66 ها بنداز اونارو چی میگی؟ الکی تحمت نزن RE: طراحی بنر آنلاین برای شما - ღeternal Loveღ - 06-08-2012 واسه منم یکی ساخته کارش حرف نداره RE: طراحی بنر آنلاین برای شما - mohamad66 - 06-08-2012 کاربران فلشخور این بنر اختصاصیه هر کی خواست بگه با هر متنی که میخواد براش درست کنم: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: طراحی بنر آنلاین برای شما - POUYA AGIN - 06-08-2012 (06-08-2012، 21:20)mohamad66 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. من می خواهم RE: طراحی بنر آنلاین برای شما - mohamad66 - 06-08-2012 دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. این تازه ها رو از تو یه سایت آنلاین در آوردم |