07-08-2014، 17:38
ماهی اوزون برون : ۲ کیلو
آب : ۱.۵ لیتر
برگ بو : ۳ عدد
میخک : ۳ عدد
فلفل : ۳ عدد
نمک : ۲ قاشق مربا خوری
سرکه : ۰.۲۵ فنجان
ماهی را با آب و نمک و فلفل و برگ بو و سرکه و میخک می*گذاریم روی آتش تا جوش آید.شعله آتش را کم می*کنیم و در قابلمه را محکم می*بندیم و می*گذاریم سنجاق جوش بپزد و آب کاملاً به خورد ماهی برود.از قابلمه بیرون آورده پوست آن را غلافی در می*آوریم، گوشت آن را بدون تیغ بزرگ در دیس به دلخواه خود قرار می*دهیم و می*گذاریم سرد بشود.با مایونز سرد تزئین می*کنیم و سرو می*کنیم.
آب : ۱.۵ لیتر
برگ بو : ۳ عدد
میخک : ۳ عدد
فلفل : ۳ عدد
نمک : ۲ قاشق مربا خوری
سرکه : ۰.۲۵ فنجان
ماهی را با آب و نمک و فلفل و برگ بو و سرکه و میخک می*گذاریم روی آتش تا جوش آید.شعله آتش را کم می*کنیم و در قابلمه را محکم می*بندیم و می*گذاریم سنجاق جوش بپزد و آب کاملاً به خورد ماهی برود.از قابلمه بیرون آورده پوست آن را غلافی در می*آوریم، گوشت آن را بدون تیغ بزرگ در دیس به دلخواه خود قرار می*دهیم و می*گذاریم سرد بشود.با مایونز سرد تزئین می*کنیم و سرو می*کنیم.