27-07-2014، 16:12
• تعداد: 4 نفر
• زمان تهیه: 15 دقیقه
• زمان پخت: 50 دقیقه
مواد لازم
• ۱۵۰ گرم پاستا
• نصف لیوان عدس
• بروکلی متوسط
• یک عدد متوسط پیاز
• ۲ حبه سیر
• ۳ یا ۴ عدد گوجه فرنگی
• ۱ قاشق غذاخوری شوید خشک
• روغن زیتون یا کانولا
• نمک و فلفل و زردچوبه
• آبلیمو
![پاستا با عدس و بروکلی 1](http://www.taknaz.ir/upload/91/0.728423001406092784_taknaz.jpg)
1. عدس را از چند ساعت قبل خیس کنید. سپس در آب به همراه کمی نمک بپزید.
2. پیاز را خلالی کنید و درون تابه متوسط، رو یحرارت ملایم تفت دهید تا سبک شوند. سیر ر بیفزایید و به همراه کمی زرد چوبه اضافه کنید تا طلایی شوند.
3. گوجهفرنگی های را رنده کنید و به تابه اضافه کیند و تفت دهید.
4. عدس پخته شده را پس از آبکش کردن به مخلوط درون تابه بیفزایید. گلچه های بروکل یرا نیز در این مرحله اضافه کنید و هم بزنید. برای مزه دار شدن نمک و فلفل سیاه اضافه کنید. به مدت 10 دقیقه، در تابه را بگذارید تا کاملا پخته و نرم شوند.
5. در آخر هم شوید و کمی آبلیمو اضافه کنید.
6. پاستا را بپزید و پس از آبکش کردن با روغن زیتون یا کانولا مخلوط کنید.
7. مخلوط عدس را روی پاستا بکشید و سرو کنید.
• زمان تهیه: 15 دقیقه
• زمان پخت: 50 دقیقه
مواد لازم
• ۱۵۰ گرم پاستا
• نصف لیوان عدس
• بروکلی متوسط
• یک عدد متوسط پیاز
• ۲ حبه سیر
• ۳ یا ۴ عدد گوجه فرنگی
• ۱ قاشق غذاخوری شوید خشک
• روغن زیتون یا کانولا
• نمک و فلفل و زردچوبه
• آبلیمو
![پاستا با عدس و بروکلی 1](http://www.taknaz.ir/upload/91/0.728423001406092784_taknaz.jpg)
1. عدس را از چند ساعت قبل خیس کنید. سپس در آب به همراه کمی نمک بپزید.
2. پیاز را خلالی کنید و درون تابه متوسط، رو یحرارت ملایم تفت دهید تا سبک شوند. سیر ر بیفزایید و به همراه کمی زرد چوبه اضافه کنید تا طلایی شوند.
3. گوجهفرنگی های را رنده کنید و به تابه اضافه کیند و تفت دهید.
4. عدس پخته شده را پس از آبکش کردن به مخلوط درون تابه بیفزایید. گلچه های بروکل یرا نیز در این مرحله اضافه کنید و هم بزنید. برای مزه دار شدن نمک و فلفل سیاه اضافه کنید. به مدت 10 دقیقه، در تابه را بگذارید تا کاملا پخته و نرم شوند.
5. در آخر هم شوید و کمی آبلیمو اضافه کنید.
6. پاستا را بپزید و پس از آبکش کردن با روغن زیتون یا کانولا مخلوط کنید.
7. مخلوط عدس را روی پاستا بکشید و سرو کنید.