07-08-2012، 9:38
سلام ایول اقا محمد به ما هم یاد می دی؟؟من میخوام یکی که اسمم رو در کنار فلشخور نویشته باشه می تونی درست کنی اینو؟؟
|
طراحی بنر آنلاین برای شما |
||||||||||||||
07-08-2012، 9:38
سلام ایول اقا محمد به ما هم یاد می دی؟؟من میخوام یکی که اسمم رو در کنار فلشخور نویشته باشه می تونی درست کنی اینو؟؟
07-08-2012، 10:37
تو بنر مخوای؟
07-08-2012، 10:38
بله می خوام
07-08-2012، 10:40
چی جوری چه شکلی به من پ خ بزن این ها رو بگو:
1. متحرک باشه یا ثابت 2. رنگ و عکس بنر 3. متن داخل بنر 4. موضوع و نوع بنر 5-چند کلمه ای باشه
07-08-2012، 10:44
1. متحرک باشه یا ثابت متحرک
2. رنگ و عکس بنر رنگش سبز و قرمز میخوام فلشخور به سبز نوشته شده باشه و امیررضا* رو به سبز پس زمینه هم ابی باشه 3. متن داخل بنر امیررضا* اول بیاد چند ثانیه بعد فلشخور بیاد فهمیدی اخه نمیدونم چه طور بگم 4. موضوع و نوع بنر 5-چند کلمه ای باشه
07-08-2012، 10:46
منم میخوام
1. متحرک باشه 2. رنگ و عکس بنر صورتی عکست مربوط به کره ای ها باشه 3. متن داخل بنر 내가 당신을 사랑 4. موضوع و نوع بنر کلا هر چی دوست داری بامووع کره بساز اما عاطفی و قشنگ باشه مرسی
توجه: متن داخل بنر یا باید انگلیسی و یا فارسی باشد.
07-08-2012، 10:54
امیررضا* فارسی فلشخورم دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/index.php کی اماده میشه؟
اینجوری میخوای؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. اما فارسی نمیشه نوشت دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
| ||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|