13-03-2015، 19:01
خیلی از ما در کنار سوپ گرم، نان میخوریم تا مزه بهتری پیدا کند. اما این نان های معمولی همچون لواش و سنگک برای این منظور جالب نیستند. نانی که با سوپ می خورید باید تُست و ترد باشد. اگر خودش مزه داشته باشد که چه بهتر. مثل نان سیر. یا نانی که با انواع سبزیجات معطر پخته شده است.
برای اینکه نان موردنظر خود را بپزید و از طعم عالی آن لذت ببرید، ما یک مدل نان سیر آموزش دادهایم که کاملا ترد و خوشمزه است. مقدار سیری که به آن اضافه می کنید به خودتان بستگی دارد که چقدر باشد. حتی می توانید سبزیجات معطر هم به آن اضافه کنید. همه چیز به سلیقه خودتان بستگی دارد.
اول یک خمیر معمولی نان درست کنید. آرد و آب را با هم مخلوط کنید. سه حبه سیر بزرگ درون آن خرد کنید. سپس خمیر را کنار بگذارید تا ور بیاید و پف کند. خمیرها را به صورت چانه های کوچک در دست شکل دهید و به مدت 20 دقیقه کنار بگذارید تا استراحت کنند.
روی سطح صاف آرد بپاشید. چانه های خمیر را با وردنه به ضخامت 1.5 سانتی متر باز کنید.
با کاتر دایره را به چهار قسمت تقسیم کنید.
با چاقو هر کدام را مطابق شکل برش دهید. فر را با دمای 450 درجه فارنهایت گرم کنید و سینی فر را در طبقه وسط قرار دهید.
اگر بتوانید خمیرها را در تابه فر بگذارید و تابه را هم درون ظرفی از آب قرار دهید بسیار بهتر است. زیرا در فضای فر بخار ایجاد می شود و نان ها کاملا مغز پخت می شوند. آنها را به مدت 20 دقیقه در فر بپزید تا سطح آنها کاملا طلایی و برشته شود.
پس از پختن نان ها را روی توری فر بگذارید تا خنک شوند. و سپس سرو کنید.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
برای اینکه نان موردنظر خود را بپزید و از طعم عالی آن لذت ببرید، ما یک مدل نان سیر آموزش دادهایم که کاملا ترد و خوشمزه است. مقدار سیری که به آن اضافه می کنید به خودتان بستگی دارد که چقدر باشد. حتی می توانید سبزیجات معطر هم به آن اضافه کنید. همه چیز به سلیقه خودتان بستگی دارد.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اول یک خمیر معمولی نان درست کنید. آرد و آب را با هم مخلوط کنید. سه حبه سیر بزرگ درون آن خرد کنید. سپس خمیر را کنار بگذارید تا ور بیاید و پف کند. خمیرها را به صورت چانه های کوچک در دست شکل دهید و به مدت 20 دقیقه کنار بگذارید تا استراحت کنند.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
روی سطح صاف آرد بپاشید. چانه های خمیر را با وردنه به ضخامت 1.5 سانتی متر باز کنید.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
با کاتر دایره را به چهار قسمت تقسیم کنید.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
با چاقو هر کدام را مطابق شکل برش دهید. فر را با دمای 450 درجه فارنهایت گرم کنید و سینی فر را در طبقه وسط قرار دهید.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اگر بتوانید خمیرها را در تابه فر بگذارید و تابه را هم درون ظرفی از آب قرار دهید بسیار بهتر است. زیرا در فضای فر بخار ایجاد می شود و نان ها کاملا مغز پخت می شوند. آنها را به مدت 20 دقیقه در فر بپزید تا سطح آنها کاملا طلایی و برشته شود.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پس از پختن نان ها را روی توری فر بگذارید تا خنک شوند. و سپس سرو کنید.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.