10-11-2014، 17:00
مواد لازم :
ژله پرتقال
1 بسته
ژله ليمو
1 بسته
ژله آلبالو
1 بسته
كمپوت آناناس
1 بسته
خلال پسته
به مقدار لازم
ژلاتين
3 ورق
شکر
3 قاشق
طرز تهيه :
هر ورق ژلاتين راجداگانه در نيم ليوان آب نيم گرم حل كرده و سپس پودر يكي ازبسته هاي ژله را به همراه يك ليوان آب و يك قاشق شكر در آن بريزيد و روي حرارت ملايم قرار داده تا رنگ ژله شفاف شود بعد ژله را در ظرف چهار گوش كوچك و تختي كه اگر پيركس باشد خيلي بهتر است بريزيد و در يخچال گذاشته تا ببندد به اين ترتيب سه رنگ ژله در ظروف مختلف تهيه كرده ايد كه بعد از بسته شدن ژله لبه كاردي را با آب خيس كنيد و چهار گوش برش داده و جدا كنيد ودر ظرف مورد نظري كه براي سرو ژله در نظر گرفته ايد قرار دهيد و بين ژله ها را با كمپوت آناناس پر كنيد و روي آنرا با خلال پسته تزئين كنيد . اين ژله خيلي زيبا است و تنوع رنگ آن به زيبايي ميز غذاي مي افزايد و كودكان با ديدن آن تشويق به خوردن اين دسر ميشوند. رنگهاي متضاد در اين دسر باعث زيباتر شدن آن ميگردد و سفره و ميز غذاي شما را رنگين ميكند
نكته مهم در اين ژله اين است كه ژله هر چه سفت تر تهيه شود بهتر است.
نكته مهم در اين ژله اين است كه ژله هر چه سفت تر تهيه شود بهتر است.
منبع : ashpazierangin.blogfa