28-12-2014، 13:25
مواد لازم:
ماکارونی : یک بسته
ماست : 2/3 فنجان
سرکه : یک قاشق مرباخوری
سس خردل : یک قاشق مرباخوری
شکر : به مقدار لازم
کالباس: 100 گرم
آناناس : 200 گرم
ساقه کرفس : 2 عدد
فلفل دلمه ای سبز : یک عدد
بادام خرد شده : یک قاشق مرباخوری
نمک و فلفل : به مقدار لازم
طرز تهیه:
1. ماکارونی را در یک ظرف آب جوش که در آن نمک ریخته اید، بریزید و صبر کنید کاملاً پخته و نرم شود. سپس آن را در آبکش ریخته و آب سرد روی آن بگیرید.
2. در کاسه ای ماست را با سرکه، خردل و شکر به خوبی هم بزنید و به میزان دلخواه به آن نمک و فلفل اضافه کنید.
3. این مخلوط را در ظرف مناسبی روی ماکارونی بریزید و هم بزنید. کالباس ها را خرد کرده، ساقه کرفس و فلفل دلمه را کاملاً ریز کنید.
سپس آنها را به ماکارونی اضافه کرده و دوباره مخلوط کنید.
4. آناناس های خرد شده را روی غذا بپاشید و با بادام ریز شده آن را تزئین کنید.
ماکارونی : یک بسته
ماست : 2/3 فنجان
سرکه : یک قاشق مرباخوری
سس خردل : یک قاشق مرباخوری
شکر : به مقدار لازم
کالباس: 100 گرم
آناناس : 200 گرم
ساقه کرفس : 2 عدد
فلفل دلمه ای سبز : یک عدد
بادام خرد شده : یک قاشق مرباخوری
نمک و فلفل : به مقدار لازم
طرز تهیه:
1. ماکارونی را در یک ظرف آب جوش که در آن نمک ریخته اید، بریزید و صبر کنید کاملاً پخته و نرم شود. سپس آن را در آبکش ریخته و آب سرد روی آن بگیرید.
2. در کاسه ای ماست را با سرکه، خردل و شکر به خوبی هم بزنید و به میزان دلخواه به آن نمک و فلفل اضافه کنید.
3. این مخلوط را در ظرف مناسبی روی ماکارونی بریزید و هم بزنید. کالباس ها را خرد کرده، ساقه کرفس و فلفل دلمه را کاملاً ریز کنید.
سپس آنها را به ماکارونی اضافه کرده و دوباره مخلوط کنید.
4. آناناس های خرد شده را روی غذا بپاشید و با بادام ریز شده آن را تزئین کنید.