امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

بادنجان گوشتی

#1
Heart 
بادنجان گوشتی 1

گوشت چرخكرده: 500 گرم
بادنجان سرخ شده: چهار تا شش عدد
پياز رنده شده كوچك: يك عدد
جعفري خرد شده: دو قاشق سوپخوري
گوجه فرنگي حلقه شده: چهار تا پنج عدد
نمك، فلفل و ادويه: به ميزان لازم
زرده تخم مرغ: يك عدد
روغن: دو قاشق سوپخوري
رب يا گوجه فرنگي رنده شده: به ميزان لازم
آب: 1/3 پيمانه
طرز تهیه

گوشت چرخ‌كرده، پياز، جعفري، زرده تخم‌مرغ، نمك، فلفل و ادويه را با هم مخلوط كرده، خوب ورز داده و از مواد گوشتي به اندازه يك نارنگي كوچك برداشته، ميان دو لايه كيسه فريزر گوشت را پهن كرده و يك عدد بادنجان وسط گوشت مي‌گذاريم و گوشت را جمع كرده تا به شكل خود بادنجان شود. در تابه روغن ريخته، رب يا گوجه‌فرنگي رنده شده را با روغن تفت داده، بعد آب را اضافه كرده و بادنجان‌ها را درون تابه گذاشته تا پخته شده و آب آن كشيده شود. گوجه‌فرنگي‌هاي حلقه شده را هم در كنار بادنجان‌ها داخل تابه گذاشته تا كمي پخته شوند، بعد در ظرف دلخواه سرو مي‌كنيم.
بادنجان گوشتی 1
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان