08-09-2014، 17:57
گوشت چرخكرده: 500 گرم
بادنجان سرخ شده: چهار تا شش عدد
پياز رنده شده كوچك: يك عدد
جعفري خرد شده: دو قاشق سوپخوري
گوجه فرنگي حلقه شده: چهار تا پنج عدد
نمك، فلفل و ادويه: به ميزان لازم
زرده تخم مرغ: يك عدد
روغن: دو قاشق سوپخوري
رب يا گوجه فرنگي رنده شده: به ميزان لازم
آب: 1/3 پيمانه
طرز تهیه
گوشت چرخكرده، پياز، جعفري، زرده تخممرغ، نمك، فلفل و ادويه را با هم مخلوط كرده، خوب ورز داده و از مواد گوشتي به اندازه يك نارنگي كوچك برداشته، ميان دو لايه كيسه فريزر گوشت را پهن كرده و يك عدد بادنجان وسط گوشت ميگذاريم و گوشت را جمع كرده تا به شكل خود بادنجان شود. در تابه روغن ريخته، رب يا گوجهفرنگي رنده شده را با روغن تفت داده، بعد آب را اضافه كرده و بادنجانها را درون تابه گذاشته تا پخته شده و آب آن كشيده شود. گوجهفرنگيهاي حلقه شده را هم در كنار بادنجانها داخل تابه گذاشته تا كمي پخته شوند، بعد در ظرف دلخواه سرو ميكنيم.