بادنجان گوشتی - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: بادنجان گوشتی (/showthread.php?tid=170969) |
بادنجان گوشتی - ✘PETER✘ - 08-09-2014 گوشت چرخكرده: 500 گرم بادنجان سرخ شده: چهار تا شش عدد پياز رنده شده كوچك: يك عدد جعفري خرد شده: دو قاشق سوپخوري گوجه فرنگي حلقه شده: چهار تا پنج عدد نمك، فلفل و ادويه: به ميزان لازم زرده تخم مرغ: يك عدد روغن: دو قاشق سوپخوري رب يا گوجه فرنگي رنده شده: به ميزان لازم آب: 1/3 پيمانه طرز تهیه گوشت چرخكرده، پياز، جعفري، زرده تخممرغ، نمك، فلفل و ادويه را با هم مخلوط كرده، خوب ورز داده و از مواد گوشتي به اندازه يك نارنگي كوچك برداشته، ميان دو لايه كيسه فريزر گوشت را پهن كرده و يك عدد بادنجان وسط گوشت ميگذاريم و گوشت را جمع كرده تا به شكل خود بادنجان شود. در تابه روغن ريخته، رب يا گوجهفرنگي رنده شده را با روغن تفت داده، بعد آب را اضافه كرده و بادنجانها را درون تابه گذاشته تا پخته شده و آب آن كشيده شود. گوجهفرنگيهاي حلقه شده را هم در كنار بادنجانها داخل تابه گذاشته تا كمي پخته شوند، بعد در ظرف دلخواه سرو ميكنيم. |