امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

خورش چینی با گوشت

#1
Heart 
خورش چینی با گوشت 1

مواد لازم :
گوشت راسته گوساله پخته یک پیمانه
فلفل سبز و قرمز دلمه‌ای و قارچ پخته خرد شده از هر کدام یک پیمانه
آرد ذرت یک قاشق سوپخوری
سویا سس سه تا چهار قاشق سوپخوری
سیر دو یا سه حبه
کره 100 گرم
نمک و فلفل به میزان لازم


طرز تهیه :
اول سیر و کره را کوبیده نرم کرده و روی حرارت بگذارید. سپس گوشت پخته را ریخته تا آبش کشیده شود. سویا سس، آرد ذرت، نمک و فلفل را اضافه کرده تا بپزد. نصف قارچ را بریزید و وقتی کاملا پخت و غلیظ شد. بقیه قارچ‌ها را ریخته و کمی هم بزنید، اکنون خورش آماده است. این خورش را می‌توان با برنج هم میل کرد.
خورش چینی با گوشت 1
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  ترفند های روغن انداختن خورش کرفس مجلسی
  طرز تهیه کباب بادمجان با گوشت
  طرز تهیه گوشت بوقلمون ترکیه ای
  طرز تهیه آش گوشت بوشهری!
  نکاتی برای خوشمزه و خوش طعم‌تر شدن خورش‌ها
  طرز تهیه خورش تورشه کباب
  طرز تهیه خورش گردو اسفناج دامغانی
  کتلت گوشت ( کره ای)
  خوراکی مجلسی با گوشت گوساله
  خورش تره، رقیب قورمه سبزی

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان