انجمن های تخصصی  فلش خور
خورش چینی با گوشت - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: خورش چینی با گوشت (/showthread.php?tid=170258)



خورش چینی با گوشت - ✘PETER✘ - 07-09-2014

خورش چینی با گوشت 1

مواد لازم :
گوشت راسته گوساله پخته یک پیمانه
فلفل سبز و قرمز دلمه‌ای و قارچ پخته خرد شده از هر کدام یک پیمانه
آرد ذرت یک قاشق سوپخوری
سویا سس سه تا چهار قاشق سوپخوری
سیر دو یا سه حبه
کره 100 گرم
نمک و فلفل به میزان لازم


طرز تهیه :
اول سیر و کره را کوبیده نرم کرده و روی حرارت بگذارید. سپس گوشت پخته را ریخته تا آبش کشیده شود. سویا سس، آرد ذرت، نمک و فلفل را اضافه کرده تا بپزد. نصف قارچ را بریزید و وقتی کاملا پخت و غلیظ شد. بقیه قارچ‌ها را ریخته و کمی هم بزنید، اکنون خورش آماده است. این خورش را می‌توان با برنج هم میل کرد.