09-08-2014، 19:22
مواد اولیه :
برنج 500 گرم
ماهی شيرو میگو پاک کرده هر کدام 300 گرم
ميگو پاك كرده 300 گرم
گشنیزخرد شده دو پيمانه
شنبليله يك قاشق سوپخوري
پياز نگيني خرد شده يك عدد
كشمش يك پيمانه
آب تمرهندي صاف شده يك پيمانه
نمك، فلفل قرمز، زيره و زردچوبه و روغن و تخم گشنیز به ميزان لازم
طرز تهيه:
ابتدا پياز را با كمي روغن تفت مي دهيم. ماهي و ميگو را در آب جوش انداخته با سركه و كرفس به مدت پنج دقيقه مي جوشانيم تا بوي زخم آن گرفته شود. سپس ماهي ها و ميگوها را در آبكش مي ريزيم تا آب آن به طور كامل گرفته شود. سپس آنها را به پياز داغ افزوده و نمك، زردچوبه و فلفل قرمز را به مواد اضافه مي كنيم. بعد سبزي ها را افزوده و مواد را خوب با هم مخلوط نموده، آب تمرهندي را اضافه كرده و تفت مي دهيم. برنج را آبكش نموده تخم گشنيز و زيره را كمي تفت داده، سپس به همراه ساير مواد، آن را لابه لاي برنج ريخته و با آب و روغن برنج را دم مي گذاريم. اين پلو حدود يك ساعت زمان مي برد تا آماده شود. سپس پلو مخلوط را در ديس كشيده و در صورت تمايل با كشمش سرخ شده آن را تزيين نموده و سرو مي كنيم.
برنج 500 گرم
ماهی شيرو میگو پاک کرده هر کدام 300 گرم
ميگو پاك كرده 300 گرم
گشنیزخرد شده دو پيمانه
شنبليله يك قاشق سوپخوري
پياز نگيني خرد شده يك عدد
كشمش يك پيمانه
آب تمرهندي صاف شده يك پيمانه
نمك، فلفل قرمز، زيره و زردچوبه و روغن و تخم گشنیز به ميزان لازم
طرز تهيه:
ابتدا پياز را با كمي روغن تفت مي دهيم. ماهي و ميگو را در آب جوش انداخته با سركه و كرفس به مدت پنج دقيقه مي جوشانيم تا بوي زخم آن گرفته شود. سپس ماهي ها و ميگوها را در آبكش مي ريزيم تا آب آن به طور كامل گرفته شود. سپس آنها را به پياز داغ افزوده و نمك، زردچوبه و فلفل قرمز را به مواد اضافه مي كنيم. بعد سبزي ها را افزوده و مواد را خوب با هم مخلوط نموده، آب تمرهندي را اضافه كرده و تفت مي دهيم. برنج را آبكش نموده تخم گشنيز و زيره را كمي تفت داده، سپس به همراه ساير مواد، آن را لابه لاي برنج ريخته و با آب و روغن برنج را دم مي گذاريم. اين پلو حدود يك ساعت زمان مي برد تا آماده شود. سپس پلو مخلوط را در ديس كشيده و در صورت تمايل با كشمش سرخ شده آن را تزيين نموده و سرو مي كنيم.