![]() |
پلو میگو ترش - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: پلو میگو ترش (/showthread.php?tid=155576) |
پلو میگو ترش - ✘v!☻lent girl✘ - 09-08-2014 مواد اولیه : برنج 500 گرم ماهی شيرو میگو پاک کرده هر کدام 300 گرم ميگو پاك كرده 300 گرم گشنیزخرد شده دو پيمانه شنبليله يك قاشق سوپخوري پياز نگيني خرد شده يك عدد كشمش يك پيمانه آب تمرهندي صاف شده يك پيمانه نمك، فلفل قرمز، زيره و زردچوبه و روغن و تخم گشنیز به ميزان لازم طرز تهيه: ابتدا پياز را با كمي روغن تفت مي دهيم. ماهي و ميگو را در آب جوش انداخته با سركه و كرفس به مدت پنج دقيقه مي جوشانيم تا بوي زخم آن گرفته شود. سپس ماهي ها و ميگوها را در آبكش مي ريزيم تا آب آن به طور كامل گرفته شود. سپس آنها را به پياز داغ افزوده و نمك، زردچوبه و فلفل قرمز را به مواد اضافه مي كنيم. بعد سبزي ها را افزوده و مواد را خوب با هم مخلوط نموده، آب تمرهندي را اضافه كرده و تفت مي دهيم. برنج را آبكش نموده تخم گشنيز و زيره را كمي تفت داده، سپس به همراه ساير مواد، آن را لابه لاي برنج ريخته و با آب و روغن برنج را دم مي گذاريم. اين پلو حدود يك ساعت زمان مي برد تا آماده شود. سپس پلو مخلوط را در ديس كشيده و در صورت تمايل با كشمش سرخ شده آن را تزيين نموده و سرو مي كنيم. |