04-12-2014، 17:09
دستور تهیه میگو پفکی
مواد اولیه برای ۳ نفر
میگو ۱کیلو
آبلیمو ۱قاشق سوپخوری
ماست ۲قاشق سوپخوری (چکیده)
پیاز ۱عدد
آرد ۲سوم لیوان
تخم مرغ ۱عدد
زعفران نصف قاشق چایخوری
نمک به مقدار لازم
بیکینگ پودر ۱قاشق چایخوری
فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا میگو را تمیز میکنیم پوست آن را کنده ، میشوییم و رگ موجود در کمر آن را خارج میکنیم سپس آن ۳دقیقه در آب جوش میجوشانیم و بعد آن را در آب پیاز که قبلا آن را رنده کرده و آب آن را جدا کرده ایم می ریزیم و مقداری آبلیمو و فلفل سیاه را اضافه کرده بعد آن را مخلوط می کنیم . در ظرف را بسته و یک ساعت داخل یخچال قرار می دهیم .
در ظرفی مناسب آرد ، تخم مرغ، زعفران ، ماست ،بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کرده و با همزن برقی خوب میزنیم تا یکدست شود. سس ما نباید زیاد سفت یا شل باشد. اگر سفت شد مقداری ماست و اگر شل شد مقداری آرد به آن بی افزایید. سپس میگوها را از آب پیاز خارج کرده و داخل مایع ریخته ، مخلوط کرده و در ظرف را گذاشته و نیم ساعت درون یخجال قرار می دهیم .
یک ظرف کوچک نچسب را روی اجاق گاز قرارداده و داخل آن روغن ریخته و می گذاریم داغ شود. ظرف باید کوچک باشد تا روغن روی میگو ها را بگیرد، پس از اینکه روغن کاملاً داغ شد حرارت را ملایم میکنیم و میگوها را یکی یکی داخل روغن می ریزیم وقتی یک طرف آن طلایی شد ، میگو را بر می گردانیم تا طرف دیگر آن نیز طلایی شود .
نکات:
۱)این میگو را میتوانید با سس قرمز،سس فلفل یا سس مخصوص میگو سرو کنید.
۲)بهتر است میگو بیش از مقدار ذکر شده در مواد بماند تا خوش طعم تر شود.
نوش جان
مواد اولیه برای ۳ نفر
میگو ۱کیلو
آبلیمو ۱قاشق سوپخوری
ماست ۲قاشق سوپخوری (چکیده)
پیاز ۱عدد
آرد ۲سوم لیوان
تخم مرغ ۱عدد
زعفران نصف قاشق چایخوری
نمک به مقدار لازم
بیکینگ پودر ۱قاشق چایخوری
فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا میگو را تمیز میکنیم پوست آن را کنده ، میشوییم و رگ موجود در کمر آن را خارج میکنیم سپس آن ۳دقیقه در آب جوش میجوشانیم و بعد آن را در آب پیاز که قبلا آن را رنده کرده و آب آن را جدا کرده ایم می ریزیم و مقداری آبلیمو و فلفل سیاه را اضافه کرده بعد آن را مخلوط می کنیم . در ظرف را بسته و یک ساعت داخل یخچال قرار می دهیم .
در ظرفی مناسب آرد ، تخم مرغ، زعفران ، ماست ،بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کرده و با همزن برقی خوب میزنیم تا یکدست شود. سس ما نباید زیاد سفت یا شل باشد. اگر سفت شد مقداری ماست و اگر شل شد مقداری آرد به آن بی افزایید. سپس میگوها را از آب پیاز خارج کرده و داخل مایع ریخته ، مخلوط کرده و در ظرف را گذاشته و نیم ساعت درون یخجال قرار می دهیم .
یک ظرف کوچک نچسب را روی اجاق گاز قرارداده و داخل آن روغن ریخته و می گذاریم داغ شود. ظرف باید کوچک باشد تا روغن روی میگو ها را بگیرد، پس از اینکه روغن کاملاً داغ شد حرارت را ملایم میکنیم و میگوها را یکی یکی داخل روغن می ریزیم وقتی یک طرف آن طلایی شد ، میگو را بر می گردانیم تا طرف دیگر آن نیز طلایی شود .
نکات:
۱)این میگو را میتوانید با سس قرمز،سس فلفل یا سس مخصوص میگو سرو کنید.
۲)بهتر است میگو بیش از مقدار ذکر شده در مواد بماند تا خوش طعم تر شود.
نوش جان