26-07-2014، 6:49

مواد لازم
مقدار
1
سس یا رب گوجه*فرنگی
1 قاشق
2
سوسیس
٢٥٠ گرم
3
خمیر باگت
200 گرم
4
فلفل دلمه*ای
١ عدد
5
نمک و فلفل و روغن
به مقدار لازم
[b]طرز تهیه[/b]
سوسیس را درسته درون روغن سرخ*کنید. | بهتر است قبلاً آن را در آب بپزید و بعد سرخ*کنید تا سوسیس قبلاً پف کند| سس گوجه*فرنگی و فلفل دلمه*ای خردشده را نیز در ظرفی جداگانه ریخته و با نمک و فلفل خوب مخلوط می*کنیم.خمیر باگت را روی سطح صافی که قبلاً آرد پاشی شده است با وردنه پهن می*کنیم تا وقتی که قطر خمیر یک سانتیمتر باشد. خمیر را به اندازه مناسب بریده، به طوری که وقتی دور سوسیس می*پیچیم، دو سر سوسیس بیرون باشد. از سس درست*شده روی سوسیس مالیده و داخل روغن سرخ می*نماییم