![]() |
پیراشکی سوسیس - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: پیراشکی سوسیس (/showthread.php?tid=143702) |
پیراشکی سوسیس - ✘v!☻lent girl✘ - 26-07-2014 ![]() مواد لازم مقدار 1 سس یا رب گوجه*فرنگی 1 قاشق 2 سوسیس ٢٥٠ گرم 3 خمیر باگت 200 گرم 4 فلفل دلمه*ای ١ عدد 5 نمک و فلفل و روغن به مقدار لازم [b]طرز تهیه[/b] سوسیس را درسته درون روغن سرخ*کنید. | بهتر است قبلاً آن را در آب بپزید و بعد سرخ*کنید تا سوسیس قبلاً پف کند| سس گوجه*فرنگی و فلفل دلمه*ای خردشده را نیز در ظرفی جداگانه ریخته و با نمک و فلفل خوب مخلوط می*کنیم.خمیر باگت را روی سطح صافی که قبلاً آرد پاشی شده است با وردنه پهن می*کنیم تا وقتی که قطر خمیر یک سانتیمتر باشد. خمیر را به اندازه مناسب بریده، به طوری که وقتی دور سوسیس می*پیچیم، دو سر سوسیس بیرون باشد. از سس درست*شده روی سوسیس مالیده و داخل روغن سرخ می*نماییم |