انجمن های تخصصی  فلش خور
پیراشکی سوسیس - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: پیراشکی سوسیس (/showthread.php?tid=143702)



پیراشکی سوسیس - ✘v!☻lent girl✘ - 26-07-2014

پیراشکی سوسیس 1
مواد لازم



مواد لازم

مقدار


1

‏سس یا رب گوجه*فرنگی

1 قاشق


2

سوسیس

٢٥٠ ‏گرم


3

خمیر باگت

200 گرم


4

فلفل دلمه*ای

١ ‏عدد


5

‏نمک و فلفل و روغن

به مقدار لازم


[b]طرز تهیه[/b]

‏سوسیس را درسته درون روغن سرخ*کنید. | بهتر است قبلاً آن را در آب بپزید و ‏بعد سرخ*کنید تا سوسیس قبلاً پف کند| سس گوجه*فرنگی و فلفل دلمه*ای خردشده را نیز در ظرفی جداگانه ریخته و با نمک و فلفل خوب مخلوط می*کنیم.‏خمیر باگت را روی سطح صافی که قبلاً آرد پاشی شده است با وردنه پهن می*کنیم تا وقتی که قطر خمیر یک سانتیمتر باشد. خمیر را به اندازه مناسب بریده، به طوری که وقتی دور سوسیس می*پیچیم، دو سر سوسیس بیرون باشد. از سس درست*شده روی سوسیس مالیده و داخل روغن سرخ می*نماییم