27-06-2014، 20:06
مواد لازم:
توت فرنگی 1 کیلوگرم، شکر 1-1.5 کیلوگرم،
توت فرنگی 1 کیلوگرم، شکر 1-1.5 کیلوگرم،
طرز تهیه:توت فرنگی ها را پس ازپاک کردن و شستن در ظرف شیشه ای یا لعابی ریخته و لابلای آنرا شکر می پاشیم و میگذاریم 24 ساعت در یخچال بماند ، سپس روز بعد قابلمه را روی حرارت گذاشته تا جوشآید و پس از جوش آمدن 15 دقیقه بجوشد . مربا را سریع سرد نموده و 24 ساعت در یخچالنگهداری می کنیم . روز بعد توت فرنگی ها را از شهد خارج کرده و شهد آنرا می جوشانیمتا غلیظ شود ، سپس توت ها را در شهد ریخته و می گذاریم سریع سرد شود و مجدداً دریخچال می گذاریم . روز سوم در صورتی که غلظت شهد مربا کم باشد 15 دقیقه دیگر میجوشانیم . با این روش توت فرنیگ های مربا کاملاً خوش فرم و برجسته و محکم می ماند وحالت له شده ندارد.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.