امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

مربای توت فرنگی

#1
مواد لازم:
توت فرنگی 1 کیلوگرم، شکر 1-1.5 کیلوگرم،
طرز تهیه:توت فرنگی ها را پس ازپاک کردن و شستن در ظرف شیشه ای یا لعابی ریخته و لابلای آنرا شکر می پاشیم و میگذاریم 24 ساعت در یخچال بماند ، سپس روز بعد قابلمه را روی حرارت گذاشته تا جوشآید و پس از جوش آمدن 15 دقیقه بجوشد . مربا را سریع سرد نموده و 24 ساعت در یخچالنگهداری می کنیم . روز بعد توت فرنگی ها را از شهد خارج کرده و شهد آنرا می جوشانیمتا غلیظ شود ، سپس توت ها را در شهد ریخته و می گذاریم سریع سرد شود و مجدداً دریخچال می گذاریم . روز سوم در صورتی که غلظت شهد مربا کم باشد 15 دقیقه دیگر میجوشانیم . با این روش توت فرنیگ های مربا کاملاً خوش فرم و برجسته و محکم می ماند وحالت له شده ندارد.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مربای توت فرنگی 1
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  فوت و فن های مربای خوش طعم و خوش رنگ
  دستور پخت لواشک تمشک و توت فرنگی
  کاپ کاستارد لیمو و توت فرنگی
Heart طرز تهیه “نان توت فرنگی” با طعم دوست داشتنی ^^
  طرز تهیه اسموتی گلابی و توت فرنگی
  آموزش تهیه مربای پرتقال درسته
  طرز تهیه رولت شکلاتی همراه توت‌‌فرنگی
  تارت گوجه فرنگی را حتما امتحان کنید!
  آموزش تصویری: تهیه ولووان مرغ و تره فرنگی
  سوفله توت فرنگی

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان