24-06-2014، 16:11
(24-06-2014، 10:42)dokhtare bala نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.هیچ وقت چنین چیزی درست نبوده و نیست و نخواهد بود که تیپ هر شخص نشان دهنده ی شخصیت
(23-06-2014، 20:04)armin van buuren نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.سخن شما متین.من منظورم همه نبودن که.بله خیلیام اینطوری نیستن،من منظورم با بیشتر آدمای این مدلی بود.لپ کلامم این نبود که هرکی ذاتش از ظاهرش معلومه!!میگم ذات مهمه،ینی بیشتر اونایی که وضع ظاهرشون جوریه که نمیشه حتی نگاشون کرد،درونشون عوض شده(دقت کنین گفتم "بیشتریا")
(23-06-2014، 17:41)dokhtare bala نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.عزیز من به هیچ کسی طرز پوشش طرف ربطی نداره
(23-06-2014، 10:45)キム尺刀ム乙 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مگه میشه که دخی ها عوض بشن و پسرا کمتر عوض بشن؟؟ما تغییر پسرا رو کمتر میبینیم چون درواقع چیزایی که دخترا میتونن عوضش کنن بیشتره.مثلا چادر شد مانتو،مانتو بلند شد کوتاه،شالا رفت عقب،موها رنگ شد،ابروها تو سنای کم برداشته شد،آرایشا زیاد و علنی شد،اخلاقا و درونیاتم که ....
این موضوع درباره ی دختراس
فک کنم موافق باشی که دخترا بیش تر عوض شدن
نمگیم پسرا نشدن چرا خیلی هم شدن
حالا پسرا فوقش بخوان تغییر کنن چی میشه؟موهاشون سیخ میشه و لباساشون بازتر از قبل میشه.جدیدا هم که ابرو برداشت شده یه افتخار براشون.واسه همین ما بیشتر تغییر دخترا رو میبینیم.اما اصل درون و ذات آدمه که متاسفانه مال هردو جنس عوض شده.وقتی دختر عوض بشه؛پسرم به همون نسبت عوض میشه.چون همشون تو یه جامعه هستن
اهان پس اینتور هر کی بی حجابه اخلاقیاتشو درونیاتش خرابه...!!!!! جالبه
خیلی ها هم هستن باحجابن ولی کلی کثافت کاری دارن
چرا فکر میکنی همه پسرا ابرو بر میدارن اصلا بردارن خودشون میدونن به شما چه دخلی داره ؟؟؟؟
من خودم از پسرایی دکه ارایش میکنن خوشم نمیاد ولی نمیام بگم به همه اونا ادمای درستی نیستن
وقتی فرهنگمون درست بشه کمی از فرهنگ های خودمون و تمدنمون تغییر کنن این مشکلات حل میشه که متاسفانه خیلی سخته
که به قول شما باید فرهنگ درس بشه
من خیلی هارو دیدمو میشناسم که باحجابن ولی هزاران هزار کار نادرست انجام داده اند و برعکس