30-05-2014، 5:36
مواد لازم جهت تهیه کیک پسته ای یوهانس :
آرد 220 گرم
شیر ولرم 60 میلی لیتر
کره 170 گرم
شکر قهوه ای 180 گرم
تخم مرغ 1 عدد
روغن مایع 40 میلی لیتر
وانیل به میزان لازم ( وانیل مایع با طعم بادام 2 قطره )
دارچین 1 قاشق چای خوری
هل 1.2 قاشق چای خوری
جوز هندی رنده شده به میزان لازم
زنجبیل تازه رنده شده کمی به میزان لازم
پودر بادام 1 قاشق غذا خوری
بیکینگ پودر 1 قاشق مربا خوری
بیکینگ سودا 1.2 قاشق چای خوری
پسته به میزان لازم
پودر هل و دارچین به میزان لازم
میوه یوهانس بر به میزان لازم
شکر برای تزیین
طرز تهیه کیک پسته ای یوهانس بر :
كره و شكر (من از شكر قهو ه اى استفاده كردم) را خوب زدم تا يكدست شد.
بعد يك عدد تخم مرغ اضافه كردم و خوب زدم.
دو قطره وانيل مايع با طعم بادام، يك قاشق جايخورى دارچين،
نصف قاشق چايخورى هل، كمى جوز هندى رنده شده و كمى زنجبيل تازه رنده شده هم به اين مواد اضافه كردم و خوب هم زدم.
سپس پودر بادام، شير ولرم و روغن مايع را افزوده و هم زدم.
در اخر هم آرد سه بار الك شده به همرا ه بكينگ سودا و بكينك پودر را كم كم اضافه کردم و آرام هم زدم.
مواد را در قالب چرب شده و كمى آرد پاشيده شده ريختم.
روش را ميوه يوهانس بر بقول آلمانى ها و كمى مغز پسته ريختم.
در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ١٨٠ و زمان پخت هم ٤٠ دقيقه قرار دادم.
بعد پخت و سرد شدن كمى پودر هل و شكر و دارچين روش پاشيدم.